Trabzonspor Nevzat Aydın'dan olay Muharrem Usta paylaşımı

Nevzat Aydın'dan olay Muharrem Usta paylaşımı

24.03.2018 - 12:13 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü eski yöneticisi Nevzat Aydın'dan, başkan Muharrem Usta hakkında olay iki paylaşımda bulundu.

Nevzat Aydından olay Muharrem Usta paylaşımı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta düzenlediği basın toplantısında kendisinden önceki yönetimler ve yönetiminden ayrılan eski yönetici arkadaşları hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Muharrem Usta'nın açıklamalarında tepki gösterdiği ve hedef aldığı isimlerden biri olan eski yönetici Nevzat Aydın'ın, Usta'nın basın toplantısının bitmesinin hemen ardından sosyal medya hesabından olay bir paylaşım yaptı.

Nevzat Aydın yaptığı paylaşımda 'Yalan makinesi' ifadesini kullandı. Aydın'ın bu paylaşımının Muharrem Usta'nın açıklamalarının hemen ardından gelmesi dikkat çekti.

Nevzat Aydından olay Muharrem Usta paylaşımı

Nevzat Aydın'ın bu tweetinin ardından bir çok bordo mavili taraftar Aydın'a, Usta'nın söylediklerinin yalan olduğunu düşünüyorsa bir açıklama yapıp gerçekleri anlatmasını isteyen mesajlar gönderdi.

Aydın bir süre sonra yeni bir paylaşımla Muharrem Usta'ya daha ağır sözlerle yüklenerek, "Amerika’dayım. Benim üzerime oynamaya kalkıp olmamış görüşmeleri olmuş gibi anlatan, özeleştiri yapamayıp soru bile alamayan patolojik bir yalancının seviyesine inmem zor. Başka nefis konular da var. Menajer-oyuncu ilişkileri, peşkeş çekilen 1461, UEFA vs. Zamanı gelecek." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Nevzat Aydın'ın bu tweeti bir basın toplantısı düzenleyerek Muharrem Usta'nın açıklamaları yanıt vereceği şeklinde yorumlandı. İşte Aydın'ın ikinci paylaşımı:

Nevzat Aydından olay Muharrem Usta paylaşımı

Yazarlar