Fransa Ligue 1 Neymar’ın sakatlığına ‘oh olsun’ tepkisi

Neymar’ın sakatlığına ‘oh olsun’ tepkisi

25.01.2019 - 15:52 | Son Güncellenme:

Sakatlanarak gözyaşları içerisinde sahayı terk eden Neymar’a Strasbourg cephesinden şok sözler geldi, futbolcunun bunu hak ettiği yorumları yapılması büyük yankı uyandırdı.

Neymar’ın sakatlığına ‘oh olsun’ tepkisi

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Paris Saint Germain, yıldız futbolcusu Neymar’ı kaybetti. Strasbourg ile oynadıkları kupa maçının ikinci yarısında rakip futbolcu Zemzemi’den aldığı darbeyle yerde kalan oyuncu, maça devam edemeyerek saha kenarına alındı, ardından hastaneye kaldırıldı.

Saha kenarına gözyaşlarıyla gelen Brezilyalı futbolcu için rakip cepheden ise şok eden açıklamalar geldi. Neymar’ın maç içerisinde aşağılayıcı ve provokatif hareketler yaptığını savunan Strasbourg cephesi, sert ifadeler kullandı.

Goncalves: ‘Sahada yaptıklarının karşılığı’

Takımın orta saha oyuncusu Anthony Goncalves Neymar’ın yaşadığı sakatlığın, sahada yaptıklarının doğal bir sonucu olduğunu ifade ederek “Onun tarzı böyle. Bu şekilde oynarsanız, o zaman yerde kaldığınızda da sızlanmayacaksınız. Neymar çok iyi futbolcu bunu kabul ediyorum. Ancak bizimle dalga geçsin diye sahaya çıkmıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Carole: ‘Sakatlığı umrumuzda değil’

Strasbourg forması giyen eski Galatasaraylı Lionel Carole da konuyla ilgili değerlendirmede bulunan isimler arasındaydı. Carole “Neymar’ın sakatlığı umrumuzda değil” ifadesini kullandı. Takımın stoperlerinden Pablo Martinez “Neymar harika bir futbolcu. Ancak oyun içindeki davranışlarından ötürü, benim sahada hoşuma giden bir futbolcu değil. Ağzı da kötü laf yapıyor” yorumunda bulundu.

Laurey: ‘Gidin tekmeleyin demedim ama…’

Brezilyalı yıldızın tavırlarının baştan aşağı yanlış olduğunu söyleyen Strasbourg teknik direktörü Thierry Laurey ise şunları söyledi: “Bazen eğer çok ileri gitmişseniz, o zaman bunlarla karşılaşmak durumunda kalırsınız. Ben futbolcularıma gidin de tekmeleyin demedim ama oyuncularımın kendileriyle alay edilmesinden bıkmış olmaları da normal bir şey”.