İspanya La Liga "Neymar'ı isterim ama gelemez"

"Neymar'ı isterim ama gelemez"

28.12.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, İspanya’nın Marca gazetesine konuştu.

Neymarı isterim ama gelemez

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, İspanya’nın Marca gazetesine konuştu. Eski takım arkadaşı olan Neymar’ın olası geri dönüşünden, Modric’in kazandığı Ballon D’or yarışına, oğluyla ilişkilerine kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain’de top koşturan ve Fransız ekibinin başının finansal fair play ile ilgili dertte olmasından dolayı satma ihtimali doğduğu belirtilen Neymar ile ilgili olumlu ifadeler kullanan Lionel Messi “Aslında Neymar’ın dönmesini çok isteriz. Hem futbolculuğundan hem de soyunma odasına katacağı renkten dolayı. Birlikte bir dönem Barça’da çok güzel zaman geçirdik. Ama realist olarak baktığım zaman tekrar geri dönmesinin zor olduğunu görüyorum. Kulübünün onu bırakacağını sanmıyorum” diye konuştu.

Luka Modric’in kazandığı Ballon D’or ödülüyle ilgili de açıklamalarda bulunan Arjantinli oyuncu “Ballon D’or’un adaylarını gördüğümde kazanmayacağımı zaten biliyordum” ifadelerini kullandı. Hırvat futbolcunun ilk sırayı aldığı bu seneki yarışta, Messi ancak beşinci sırayı alabilmişti.

Haberin Devamı

Oğluyla olan ilişkilerinden de bahseden Messi “Oğlum bana evde hesap soruyor, sergilediğim oyunu sorguluyor. Barcelona kaybettiği zamanlarda bununla ilgili kendisine hesap vermem gerekiyor” dedi.

Yazarlar