Dünyadan Futbol Niasse attı Lokomotiv Moskova kazandı!

Niasse attı Lokomotiv Moskova kazandı!

30.08.2015 - 15:24 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndaki rakiplerinden Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı Rusya Premier Ligi'nin 7. hafta karşılaşmasında Krasnodar'ı 2-1 mağlup etti.

Niasse attı Lokomotiv Moskova kazandı

Kadrosunda Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes ile G.saray'ın da transfer listesinde olan ve bir dönem Süper Akhisar Belediyespor forması giyen Oumar Niasse'yi bulunduran Lokomotiv Moskova sahasında Krasnodar ile karşılaştı.

Haberin Devamı

Lokomotif Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Fernandes yedekler arasında yer alırken, Niasse kendine ilk 11'de yer buldu. Konuk ekip Krasnodar 11. dakikada Fedor Smolov'un kaydettiği golle 1-0'lık üstünlüğü yakalarken, bu gole Senegalli futbolcu Niasse 18. dakikada yanı vererek eşitliği sağladı.Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

L. Moskova karşılaşmanın 56. dakikasında Alan Kasaev ile buduğu golle eşitliği bozdu ve 2-1 öne geçti. Evsahibi takımın ilk golünün sahibi Oumar Niasse 71. dakikada oyundan çıkarak yerini Maicon Marques’e bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Lokomotiv Moskova’nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Maça yedekler arasında başlayan Manuel Fernandes ise forma şansı bulamadı.

Haberin Devamı

Mücadele öncesinde ligde 4 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan ev sahibi takım puanını 17’ye yükseltip, namağlup maç fazlasıyla lider CSKA Moskova’nın 1 puan gerisinde yer aldı. Krasnodar ise 7 puanda kaldı.