Galatasaray Niasse için Chelsea devrede ama...

Niasse için Chelsea devrede ama...

21.02.2015 - 14:36 | Son Güncellenme:

Son dönemde adı Galatasaray ile anılan Oumar Niasse, sarı kırmızılı ekibin transfer teklifiyle ilgili bir sürpriz bir açıklamada bulunurken eski hocası Hamza Hamzaoğlu hakkında konuştu.

Niasse için Chelsea devrede ama...

Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor’da gösterdiği performansla bütün dikkatleri üzerine çeken Oumar Niasse, sezon sonunda Rusya Premier League’i ekiplerinden Lokomotiv Moskova’ya transfer olmuştu. Fakat 24 yaşındaki forvetin adı ara transferde ciddi bir şekilde Galatasaray ile anıldı. Senagalli golcü, transfer süreci ve daha birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Chelsea ve Tottenham izledi"

Sovsport’a konuşan Niasse, Lokomotiv’e transfer olmadan önce kendisini Premier League’den izlediklerini söylerken, “Geçen sezon Chelsea 4, Tottenham ise 6 kez beni izlemeye geldi. Herhalde bu her şeyi açıklıyor. Şu anda da beni izlediklerini biliyorum. Menajerimle sürekli temas halindeyim. Mesela Tottenham’a transfer olmak için gerçekten mükemmel oynamalısınız. İlk önce gollerimi atayım, gerisine sonra bakarız” şeklinde konuştu.

"Beni ben yapan Hamza Hamzaoğlu'dur"

Niasse, Akhisar Belediyespor’da teknik direktörlüğünü yapan ve onu Galatasaray’a isteyen Hamza Hamzaoğlu hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. Röportajı yapan Alexander Muyzhnek, bu konuyu şu soruyla açtı: “Kariyerindeki en önemli teknik adam Hamza Hamzaoğlu mudur?” desem yalan söylemiş olur muyum?”

Haberin Devamı

Niasse: “Kesinlikle o. Profesyonel futboldaki en büyük deneyimimi onun liderliğinde yaşadım. 34 maçın 32’sinde beni 90 dakika sahada tuttu. O sadece beni nasıl kullanacağını düşünmedi, aynı zamanda bana inandı da. Beni ben yapan Hamza Hamzaoğlu’dur. Size ilk başarıyı yaşatan ve çok şeyler öğreten kişiyi hatırlamak her zaman önemlidir.”

"Galatasaray teklifte bulundu ama.."

Ara transferde kadrosuna bir forvet ve bir de stoper takviyesi yapmak için çalışan Galatasaray, sonunda hamle yapmama kararı almıştı. Forvet için en büyük adaylardan biri de Oumar Niasse’ydi. Senegalli golcü, Galatasaray’dan bir teklif geldiğini doğruladı: “Benimle gerçekten ilgilendiler. Hamza benim nasıl bir futbolcu olduğumu biliyor. Beni alabilirlerdi. Ama kiralık teklifinde bulunmuşlar. N’Doye de Hull City’te gidince benim transferim rafa kalktı. Eğer kenarda oturursanız kendinizi kanıtlama fırsatınız daha zor oluyor. Ama eğer oynarsam Lokomotiv’de daha fazla devam edebilirim. Neler yapabildiğimi göstermeliyim. Şimdi bütün konsantrasyonum Lokomotiv’in başarısı için.”

Dün Türk basınında yansıyan haberlerde Niasse’nin Hamzaoğlu’na mesaj göndererek “Beni alın” dediği ve bunun üstüne Hamzaoğlu’nun da “Merak etme, 3 aya bizdesin” dediği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

(Ajansspor)