Gülmek için -2-

İlk yarının gündeme damga vurmuş, bizi güldürmüş, düşündürmüş; ilginç, komik, unutulmaz sözlerinden bir bölümünü geçen hafta yayımlamıştım. Bu da 2. bölüm...
- Tanrı bu kadar parayı Real Madrid’e Kaka’yı alabilsin diye verdi. (Kaka’nın eşi Caroline Celico)
- Bir Türk hakem çıkar Avrupa’da büyük maçlar yönetirse, kıskanırım. Ben kıskanç bir insanım. (Ahmet Çakar-Telegol, KanalTürk)

Messi mi, Arda mı?Gülmek için -2-
- Bence Arda’yı Messi’yle değil; Messi’yi Arda’yla kıyaslamak lazım; çünkü Arda’nın kalça yapısı, fizik özellikleri Messi’den daha güçlü... (Eski Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen - Radyospor)
- Messi’yi tanımam ama Arda’ya hayranım. (Galatasaray Başkanı Adnan Polat)
- Arda ile Messi arasındaki fark, benim bir kadınla aramdaki fark kadardır. (Ahmet Çakar-Telegol, KanalTürk)
Serhat Ulueren: Hala Alex’i beğenmeyerek komik duruma düşüyorsunuz.
Gökmen Özdenak: O benim sorunum, sizin değil.
Serhat Ulueren: Ama Telegol bir ekip. (Telegol - KanalTürk)
- Celladına aşık olan bir esirin tutkunluğu ile bağlandım bu camiaya. Bir gün muhakkak düşüreceği giyotin bıçağının soğukluğunu, futbolun doğasında olan bu sonu, hep boynumda hissetmeme rağmen, sıcacık ve samimi duygularla bağlandım. (Eski Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun)
- Cristiano Ronaldo futbolunu geliştirmişe benziyor. Daha paslı oynuyor. (İngiliz milli futbolcu Wayne Rooney)
- Babamdan ne gördüysem, evliliğimde onu yaparım. Mesela; babam, annemin ayakkabısını bağlar. Ben de yeri geldiğinde eşimin ayakkabısını bağlarım. Karımı da asla aldatmam. Çünkü babam, anneme hep sadık kaldı. Eşime ihanet etmemek için Allah’a yalvarıyorum. Yazdıysa bozsun yani! (Galatasaraylı futbolcu Arda Turan)Gülmek için -2-
Ahmet Çakar: Gökmen Abi, sen reklam aralarında hiç küfür etmedin mi?
Gökmen Özdenak: Ben zaten fazla küfür eden adamım. Karım da her zaman evden çıkarken ‘bir gün programda küfür edeceksin diye korkuyorum’ der. (Telegol KanalTürk)
- Yemin billah ediyorum. Türk televizyonlarında futbol yorumculuğu yapan insanların yüzde 99’u yalan söylüyor. (Ahmet Çakar - Telegol, KanalTürk)
- Derbinin sonucundan ben sorumlu tutulmuşum, eğer Arda’yla bir ilişkim olsaydı o maçın skoru 10-0 olurdu; 10 golü de Arda atardı. (Saba Tümer)

Haberin Devamı

Vural’ın büyük aşkı:
- 25 yıldır bu ligde çalışıyorum. Eğitimim var. Yabancı dilim var. Bize verilen imkanlarla neler yaptığımız belli. Milli takıma çok futbolcu yetiştirdik. Ben kendimi aday görüyorum, ama bir tane gazetede adımız geçmiyor. Yeteri kadar deneyim isteniyorsa tecrübeliyim. Avrupa’yı biliyorum. Daha düne kadar bu ülkede pro lisans sahibi olan sadece bendim. Bu ülkeyi benden daha iyi tanıyan biri olabilir mi? İki tane akademi bitirmişliğim var. Yabancı istiyorlarsa, ben aynı zamanda Alman vatandaşıyım. (Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural)
- Türk antrenörünü yetersiz gösterenler asabımı bozuyor. Antrenörlere söylenen her lafa çok kızıyorum. Niye ben ya da bir başkası Bernabeu’ya çıkmasın. Deveye hendek mi atlatıyoruz? (Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural)
- Çok iyi Almanca ve iyi bir İngilizce. Dünyanın en iyi antrenörlük okulunu bitirdim. 25 yıl çalışmışım. Mütevazı olmanın anlamı yok. Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Fatih Terim ve ben. Başka kimse yok, Milli Takım benim hakkım. (Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural)
Serhat Ulueren: Sinan bey siz de Beşiktaş’ta uzun süre görev yaptınız. Bir gazeteciden tehdit aldınız mı?
Sinan Engin: O ne demek ya? Gazeteci beni nasıl tehdit edecek? Ben onu tehdit ederim. (Telegol - KanalTürk)
- Ellerinden öpüyorum Rüştü, her yerinden öpüyorum, her yerinden (Ertem Şener, Manchester United - Beşiktaş maçı, Star TV)
- Birinden suçlu olarak şüpheleniyorlarsa, Barcelona’ya karşı orta saha oynatsınlar. Suçunu hemen itiraf eder. (Rıdvan Dilmen, Barcelona-Inter maçı, StarTV)
- Sayın Çakar, birkaç hafta önce Denizli’ye, az önce de Rijkaard’a sallıyordunuz, ama Fenerbahçe’ye gelince Daum’u değil futbolcuları suçluyorsunuz. Daum’a neden laf söylemiyorsunuz? Alman Lisesi mezunusunuz diye mi? (Serhat Ulueren-Telegol, KanalTürk)
- Herkes ’Eski Nihat’ı görmek istiyorum’ diyor. Ben de eve gittiğimde, kendi kendime ’Bu eski Nihat neymiş’ diyorum. (Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci)
- Futbolcumuz Önder Turacı sakatlığı sebebiyle Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmamıştır. Tedavi olması ve dinlenmesi gereken Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gitmiştir. (Fenerbahçe resmi internet sitesi)
- Ne yapsın oyuncular... Tabii ki bu duruma üzülüyorlar. O bar benim, bu bar senin dolaşıp duruyorlar... “Bu hakemler hakkımızı yiyor arkadaşlar” deyip teselliyi Beyoğlu’nda arıyorlar. Kulüp başkanı, yönetimi, teknik direktörü ise bu gelişmeleri sadece izliyor. Allah’tan futbolcularla birlikte bara gitmiyorlar. (Rıdvan Dilmen-Milliyet)
Öğrenci: Son günlerde medyada Fenerbahçeli oyuncuların kelepçeli seks skandalı bol bol yer alıyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Pascal Nouma: Neden beni çağırmamışlar, kırıldım.
Ahmet Çakar: Kazım’la dolaşa dolaşa Dos Santos da bozuldu.
Sinan Engin: Olur mu öyle şey? Mesela hepimizin gey arkadaşı var. Peki biz gey mi oluyoruz? (Telegol KanalTürk)

Haberin Devamı