Skorer Noel kumarı!

Noel kumarı!

21.12.2009 - 04:38 | Son Güncellenme:

Cim-Bom, Trabzon’la oynayacağı kupa maçı öncesi riske girerek Kewell, Elano ve Franco’yu Noel tatiline yolladı. Kulüpten yabancılara önce idari izin verildiği açıklandı, 3 saat sonra bu ifade kaldırıldı

Noel kumarı

Galatasaray’da Teknik Direktör Frank Rijkaard ve futbol komitesi, Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’la çarşamba günü İstanbul’da oynanacak zorlu maç öncesi çok tartışılacak bir uygulamaya imza attı. Rijkaard; Kewell, Elano ve Leo Franco’nun, Noel tatili isteğine olumlu yanıt verirken, yönetim de bu kararı onayladı. Devre arası tatiline erken başlayan üç yıldız dün sabah ülkelerine gittiler.
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden öğle saatlerinde bu oyuncuların idari kadronun izniyle İstanbul’dan ayrıldıkları açıklandı.

Haberin Devamı

Baros gitti, Linderoth kaldı
Ancak 3 saat sonra idari kadro ifadesi kaldırıldı ve “Kewell, Elano ve Leo Franco izinli olarak ülkelerine gittiler” şeklinde haber değiştirildi. Aslan’da sakat olan Milan Baros da bir hafta izin alarak ülkesine uçarken, Linderoth’un izin talebinde bulunmadığı, Nonda’nın tedavisine de devam edileceği öğrenildi.
Kewell, Elano ve Leo Franco’ya verilen izinler, sakatlıklar yüzünden Trabzonspor maçı öncesi kadro krizine yol açtı. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Keita, Mehmet Topal ve Uğur’un çarşamba gününe yetişmelerinin zor olduğu öğrenilirken, Rijkaard‘ın, Sturm Graz maçındaki gibi Trabzonspor’a karşı gençlere şans tanıyacağı kaydedildi. Bu arada Cim-Bom, Trabzon maçının hazırlıklarına başladı.