Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Feyenoord’a

Oğuzhan Özyakup Feyenoord’a

28.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Advocaat’ın çalıştırdığı Hollanda ekibi, Beşiktaş’ın uzun süredir kiralık göndermek istediği yıldız oyuncuya talip oldu. Kulüpler arasındaki görüşmeler başladı, Oğuzhan da düzenli oynamak için ayrılığa sıcak bakıyor

Oğuzhan Özyakup Feyenoord’a

Beşiktaş taraftarıyla iki yıldır yıldızı barışmayan Oğuzhan Özyakup, Hollanda yolculuğuna çıkıyor. Siyah-beyazlı yönetim bir türlü eski günlerine dönemeyen yetenekli futbolcuyu düzenli oynayarak kendini bulması için sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.
Takımdaki olumsuz havayı tamamen değiştirmek için ilk planda Abdullah Avcı ile yolları ayıran yönetim, Oğuzhan başta olmak üzere bazı verimsiz futbolcuları kiralık göndermeyi planlıyor. Siyah-beyazlılar bu planlama doğrultusunda Oğuzhan için Hollanda’nın köklü kulübü Feyenoord ile görüşmelere başladı.

'Oynamam lazım'
Yurt için ve yurt dışında farklı kulüplerle görüşen yönetimin, yıldız oyuncuya, “Beşiktaş’a daha güçlü dönmen için ortak bir karar almalıyız. Mental olarak böyle bir değişim sana da çok iyi gelecek. Son iki şampiyonlukta önemli paya sahipsin. Biz, senin o günlerdeki gibi performans göstermeni istiyoruz. Bunun için de düzenli forma şansı bulabileceğin bir takıma kiralık gitmen gerekiyor” dediği aktarıldı. Son 2,5 yıldır genelde yedek bekleyen Oğuzhan Özkayup’un da Fenerbahçe’nin eski teknik patronu Dick Advocaat’ın çalıştırdığı Feyenoord’a kiralık gitmeye sıcak baktığı ifade edildi. 

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı yönetimin, Hollanda ekibi ile anlaşma sağlanması halinde Oğuzhan’ın yıllık ücretinin bir bölümünü karşılayacağı da öğrenildi.

Ljajic'in golü