Beşiktaş Orman’dan tüyolar!

Orman’dan tüyolar!

15.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

TRTSpor’a konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sezon sonunda 4 yabancı transfer edeceklerini belirtti, Cenk dışında maksimum iki yerli alacaklarını dile getirdi. Orman, “Sözleşmesi bitenler, yenilemeyeceklerimiz var” dedi ama isim vermedi

Orman’dan tüyolar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sezon sonunda yapacakları transferin şifrelerini şimdiden verdi, “Sözleşmesi biten, yenilemeyecek futbolcularımız var” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.
TRTSpor’da yayınlanan Futbol Ateşi programına konuşan Orman, “Yabancı konusunda pozisyonumuzu aldık. 5+3’teyiz. Sözleşmesi bitenler, sözleşme yenilemeyeceklerimiz var. Ama 4 tane yabancı transferi yapacağımızı tahmin ediyorum. Cenk işte bitti. Bir tane daha belki maksimum 2 tane daha yerli oyuncu alırız” yorumunu yaptı.
Cenk Tosun konusunda Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile yaşananlara da değinen Orman, “Bize yakışan şekilde cevap verdik. Gaziantepspor’un Başkanı bir şehri temsil ediyor. O insanları rencide edecek bir şey söylemek istemiyorum. Hırslanmış... Kendisinin söyledikleri lafla alakalı tazminat davası açtım zaten... Ayıp! Artık gerisini, Türk spor kamuoyun bileceği işler” dedi.

Haberin Devamı


‘Herkes yarışın içinde’
Şampiyonluk yarışına da değinen Fikret Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beşiktaş, tüm birimleriyle şampiyonluk yarışının içerisindedir. Diğer
2 ezeli rakibimiz de aynı şekilde elinden gelen gayreti gösterecektir. Belki arkamızdan gelen Sivas da aynı şekilde olmak üzere herkes şampiyonluk yarışı içerisindedir. Tabi bizim Galatasaray ile 1, Fenerbahçe ile de 5 puanlık farkın olması önemli bir şeydir.”