BeşiktaşOuattara ve Lucumi sesleri! Beşiktaş'tan yabancı kontenjanına çözüm

Ouattara ve Lucumi sesleri! Beşiktaş'tan yabancı kontenjanına çözüm

16.06.2026 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen yeniden yurt dışı seferine çıkıyor. Monaco’da forma giyen 21 yaşındaki Fransız sol bek Kassoum Ouattara ve Bologna’da top koşturan Kolombiyalı sol stoper Jhon Lucumi ilk hedefler olarak belirlendi.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Ouattara ve Lucumi sesleri Beşiktaştan yabancı kontenjanına çözüm

Vincenzo Italiano’ya 6 Haziran’da 2 yıllık sözleşme imzalatan Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıkları 27 Haziran Cumartesi günü başlayacak. Siyahbeyazlılar yurt dışı kamp çalışmaları için 1 Temmuz’da Slovakya’ya gidecek. Vincenzo Italiano kampa kadar 3-4 transferin bitirilmesini istemişti. Kadroyu çok kapsamlı biçimde analiz eden İtalyan teknik adam, Futbol Direktörü Önder Özen’le gerçekleştirdiği toplantıda kaleci, sol stoper, sol bek ve santrfor transferine öncelik verilmesi gerektiğini ifade etmişti. Önder Özen şimdiye kadar çok sayıda oyuncu, menajer ve kulüple görüşmeler yaptı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

ÖNDER ÖZEN KARAR VERECEK

Özen’in kısa süre içinde bir kez daha yurt dışına giderek listedeki oyuncular ve kulüpleriyle masaya oturacağı aktarıldı. Monaco’da forma giyen 21 yaşındaki Fransız sol bek Kassoum Ouattara ve Bologna’da top koşturan Kolombiyalı sol stoper Jhon Lucumi ilk hedefler olarak belirlendi.

Ouattara ve Lucumi sesleri Beşiktaştan yabancı kontenjanına çözüm

10+4 YABNCI KONTENJANINA UYUYOR!
14 Ekim 2004 doğumlu olan Ouattara, 10+4 yabancı kriterlerine uyuyor. Monaco’nun başarılı sol bek için 12 milyon euro bonservis istediği öğrenildi. Beşiktaş’ın ise Ouattara’yı 10 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı planladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Ouattara ve Lucumi sesleri Beşiktaştan yabancı kontenjanına çözüm

Haberin Devamı
Haberin Devamı

LUCUMI İÇİN 10 MİLYON EURO
Beşiktaş, Vincenzo Italiao’nun Bologna’dan eski öğrencisi Jhon Lucumí’yi bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor. 27 yaşındaki Kolombiyalı stoperin kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kaldı. Önder Özen’in Bologna ile yapılacak görüşmede 10 milyon euroya yaklaşan bir teklif yapacağı ifade edildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler