Skorer Özbek Bunyodkor takımına transfer olan Rivaldo, ailesiyle birlikte Taşken'te

Özbek Bunyodkor takımına transfer olan Rivaldo, ailesiyle birlikte Taşken'te

03.09.2008 - 12:08 | Son Güncellenme:

.

Özbek Bunyodkor takımına transfer olan Rivaldo, ailesiyle birlikte Taşkente

Özbekistan’ın Bunyodkor (eski adı Kuruvchi) kulübü ile 1 yıllık kontrat imzalayan Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, sabah Taşkent’e geldi.
         Özbek Hava Yollarına ait tarifeli uçakla erken saatlerde Atina’dan Taşkent’e gelen Brezilyalı futbolcu Rivaldo’yu hava limanında Bunyodkor kulübü yöneticileri ile çok sayıda taraftar grubu büyük bir coşku ile karşıladı.
         Ailesi ile gelen 36 yaşındaki yıldız futbolcu Rivaldo, Taşkent Hava limanında kendisini çiçeklerle karşılayan taraftarlara imza dağıttı.
         Hava alanında kısa bir basın açıklaması yapan Rivaldo, geçen hafta da Bunyodkor kulübü ile kontrat imzalamak üzere Taşkent’e geldiğini hatırlatarak, Özbek kulübünün sunduğu olanaklardan memnun kaldığını söyledi. Rivaldo, amacının Özbekistan’da güzel bir futbol sergilemek olduğunu belirtti.
         Yunanistan’ın AEK kulübünde sözleşmesi devam ederken, Özbek kulübünün teklif ettiği büyük bir ücret karşısında Bunyodkor ile 1 yıllık kontrat imzalayan Rivaldo’nun, bugün Özbek Bunyodkor kulübü tarafından resmen tanıtılması bekleniyor.
         Geçen ay Barcelona’nın Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto’o’yu ülkeye davet ederek, transfer etmeye çalışan, daha sonra Euro 2008 Şampiyonu İspanya Milli Takımı’nın yıldız futbolcuları Puyol, İniesta ve Fabregas, ardından da Barcelona Başkanı Joan Laporta’yı Taşkent’te ağırlayan Özbekistan’ın Bunyodkor kulübü, son olarak Barcelona kulübü ile 2 hazırlık maçı yapma konusunda mutabakat sağlamıştı.