Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'dan Oğulcan Çağlayan tepkisi! 'Boyun eğmiyoruz'

ÖZEL | Galatasaray'dan Oğulcan Çağlayan tepkisi! 'Boyun eğmiyoruz'

17.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Oğulcan’ın lisansının vize edilmemesi hakkında Milliyet’e konuştu. Futbol Federasyonu’nun 1 milyon 250 bin euroluk cezayı UEFA gelirinden tahsil edilmesi için dayattığını vurgulayan Epözdemir, “Kesinleşmemiş bir borcu neden kabul edelim?” dedi

ÖZEL | Galatasaraydan Oğulcan Çağlayan tepkisi Boyun eğmiyoruz

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

‘UEFA müspet yaklaştı’
Tahkim Kurulu’nun Oğulcan’a verilen cezadan dolayı konan transfer yasağını kaldırdığını, bunun ardından UEFA’ya başvurduklarını dile getiren sarı-kırmızılı yönetici, “UEFA’nın Oğulcan için dönüş ve yaklaşımı müspet oldu. Bunun üzerine 4 gün önce Lisans Kurulu’na gittik. Buradan Oğulcan’ın lisansı vize edilmedi. Biz de TFF Yönetimi’ne başvurduk” diye konuştu.

Bir şans daha var ama...
UEFA’ya verilen listenin son tarihinin 15 Temmuz olduğu bilmelerine rağmen TFF’nin kasten yönetimi toplamadığını dile getiren Epözdemir, “Oradan çıkacak sonuç olumlu olursa zaten sorun yok. Olumsuz olsaydı da Tahkim Kurulu’na gidecektik. Şimdi 20 Temmuz’a kadar iki oyuncu değiştirebileceğimizi söylüyorlar. Ama biz bu hakkımızı yeni transfer için kullanmak istiyorduk” dedi.

Haberin Devamı

‘Başvuramazdık’
MİLLİYET’in 28 Haziran’da yayınladığı “Oğulcan’a vize yok!” haberini de yorumlayan Rezan Epözdemir, “Lisans Kurulu’ndan bir karar çıkmadan TFF Yönetimi’ne ve Tahkim’e başvuramazdık” dedi. Sarı-kırmızılı yönetici, dosyayı ayrıca Yargıtay’a taşıdıklarını da dile getirdi. Haberde, Oğulcan’ın lisansının vize edilebilmesi için TFF Yönetimi’ne başvurulması gerektiği anlatılmıştı.