Trabzonspor Özer Hurmacı harekâtı!

Özer Hurmacı harekâtı!

16.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü geçen sezon K.Paşa’dan 1.5 yıllığına kiraladığı tecrübeli oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı.

Özer Hurmacı harekâtı

Trabzonspor Kulübü, geçen sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa’dan kadrosuna kiralık olarak kattığı Özer Hurmacı için satın alma opsiyonunu kullandı.

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulübün, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği bildirimde, “Kulübümüz ile Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ arasında 29 Ocak 2014 tarihinde profesyonel futbolcu Özer Hurmacı’nın Trabzonspor AŞ’ye geçici transferi konusunda akdedilen geçici transfer sözleşmesi hükümleri uyarınca tarafımıza tanınan, futbolcunun kulübümüze kesin transferine ilişkin opsiyon hakkı kullanılarak durumdan muhatap kulüp bilgilendirilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor, Kasımpaşa’dan 1,5 yıl için 500 bin euroya kiraladığı Özer Hurmacı için satın almanın gerçekleşmesi halinde bu kulübe 1 milyon 500 bin euro+KDV ödeyecek.

Sözleşmeye göre, geçen sezonun ikinci yarısından sezon sonuna kadar 450 bin euro garanti ücret alan orta saha oyuncusuna bu sezon ise 900 bin euro garanti ücret ödenecek. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Hurmacı’nın Trabzonspor için önemli bir oyuncu olduğunu kaydederek, anlaşmaların tamamlanmasının ardından bu futbolcuyla yeni bir sözleşme yapacaklarını söyledi. En son Bursaspor karşısında 1-0 elde edilen galibiyetin golüne imza atan Özer Hurmacı, bu sezon 31. hafta sonunda 6 gol kaydetti.

Haberin Devamı

6 gol

Trabzonspor ile yeni sözleşme yapan Özer Hurmacı, Spor Toto Süper Lig’de 22 maçta 6 gol attı. Özer, 3 de asist yaparken 277 dakika sahada kaldı.

Bosingwa’ya moral ziyareti

Bordo-mavili futbolcular, Bursaspor maçında sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Jose Bosingwa’ya moral ziyareti gerçekleştirdi. Portekizli oyuncunun evine giden arkadaşları, takım kaptanlarına “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Bursaspor maçının 31. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Bosingwa’nın yapılan muayene ve ileri tetkikleri neticesinde, sağ diz ön çapraz bağında rüptür ve menisküs yırtığı tanısı konulmuştu.

Vazgeçmek yok!

Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, oturmuş kadrosu ve deneyimli teknik heyetiyle Trabzonspor’un gelecek sezonun en büyük şampiyonluk adayı olacağını savundu.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi’nde mayıs ayı sayısında “Vazgeçmek yok” başlıklı yazısında, büyük hedeflerle yola koyulurken, camialarını bu hedeflere ulaştıracak önemli oyuncuları kadrolarına kattıklarını belirtti. İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’u başarılara ulaştıran gerçeğin arkasında her zaman taraftarlarının olduğunu hiçbir zaman unutmadıklarını vurgulayarak, “Büyük başarılar sizlerin desteğiyle gerçekleşti, bundan sonra da yine sizlerin katkılarıyla aynı başarıların geleceğini biliyoruz. Saha içinde sırtındaki formasının hakkını vermeye çalışan oyuncularımızdan hiçbir zaman kuşku duymadık. Akıtılan her damla alın terine saygımız var” ifadelerini kullandı.