Dünyadan Futbol Paraguay’da şok eden olay!

Paraguay’da şok eden olay!

11.03.2019 - 16:14 | Son Güncellenme:

Paraguay futbolu büyük bir skandalla sarsıldı. Libertad teknik direktörü Leonel Alvarez, futbolcusu Edgar Benitez’in karısıyla birlikte olunca kriz başladı. Skandalın son perdesinde ise eski Trabzonsporlu Cardozo'nun Alvarez'in sevgilisiyle birlikte olduğu iddia edildi.

Paraguay’da şok eden olay

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Paraguay futbolu bomba bir haberle sarsıldı.

Paraguay’da Libertad kulübünün teknik direktörü Leonel Alvarez, büyük bir skandalla gündeme geldi. Ülke basınındaki iddialara göre, Leonel Alvarez’in futbolcusu Edgar Benitez’in karısıyla birlikte olduğu ve ilişkilerinin bulunduğu belirtildi. Libertad kulübü hemen harekete geçerken, görevine son verildi.

Kulübün ‘güven sorunu’ gerekçesiyle kovulma kararı aldığı vurgulandı. Copa Libertadores’te Universidad Catolica de Chile’ye karşı aldıkları 4-1 galibiyet sonrası kulüpte şok bir karar alındı. Futbolcuların antrenmanı iptal edildi. Yardımcı antrenörlere de bir bilgi verilerek durum paylaşıldı.

Cardozo da Alvarez'in sevgilisiyle birlikte olmuş!

Trabzonspor'un eski golcüsü Oscar Cardozo'nun adı da Paraguay'daki büyük bir seks skandalına karıştı.
Paraguay'da yayınlanan Teleshow isimli televizyon programında ise Fırtına'nın eski golcüsünün de hocası Alvarez'in uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Johanna Garcia ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü.