BursaSpor Pesqueira resmen Bursaspor'da!

Pesqueira resmen Bursaspor'da!

11.08.2014 - 14:38 | Son Güncellenme:

Yeşil-beyazlı takım, Porto'dan Pesqueira ile sözleşme imzaladı.

Pesqueira resmen Bursasporda

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, 1 yıllığına kiraladığı Arjantinli futbolcu Joseu Filipe Soares Pesqueira ile sözleşme imzaladı.
Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Federasyon Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt, Kulüp AR-GE ve Proje Grubu Başkanı Kemal Güler, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar hazır bulundu.
Ali Büyükkurt, törende yaptığı konuşmada, kongrede verdikleri sözleri yerine getirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Taraftarları ve camiayı mutlu etmek için iyi bir takım kurma çabası içinde olduklarını ifade eden Büyükkurt, şöyle devam etti: "Bugün resmi sözleşme imzaladığımız Perqueira kariyeri başarılarla dolu bir futbolcu. Takımımıza büyük katkılar sağlayacağına eminiz. Prensip anlaşması yaptığımız başka oyuncular da var. Yakında bu gelişmelerle ilgili camiamızı bilgilendireceğiz. Taraftarımızdan bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Bursaspor taraftarıyla güzeldir, boş tribünlere oynamayı kimse istemez. Futbolcularla anlaşmaya oturduğumuzda ilk konuşulan büyük Bursaspor taraftarı oluyor. Taraftarlarımız armalarını ve sevdalarını bırakmasınlar. Kombinelerini alsınlar. Transferimizin hayırlı olmasını diliyorum."
Büyükkurt, kampa katılmayan Aydın Karabulut'un sözleşmesinin feshedilip edilmediği yönündeki soruyu, "Hayır hala bizim futbolcumuz" diye yanıtladı. Yeni transfer Joseu Pesqueira ise sözlerine Türkçe "merhaba" diyerek başladı. Saha içinde elinden geleni yapan bir futbolcu olduğunu dile getiren Joseu Pesqueira, "Büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Joseu Pesqueira, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Yazarlar