Skorer Polat listesini açıkladı

Polat listesini açıkladı

20.03.2008 - 10:20 | Son Güncellenme:

.

Polat listesini açıkladı

 Galatasaray’da 22 Mart Cumartesi günü  yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan  adaylarından Adnan Polat, yönetim kurulu listesini açıkladı.
         The Ritz Carlton Otel’de, genel kurul üyelerine bir kokteyl veren ve  kulüp başkanı olması halinde yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi aktaran  Adnan Polat, yönetim kurulu listesini de burada tanıttı.
         Listede yer alan ve Polat tarafından tek tek kürsüye davet edilen  isimler şunlar:
         Faruk Bil, Mehmet Helvacı, Işın Çelebi, Sinan Kılıç, Haldun Üstünel,  Yiğit Şardan, Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu, Murat Yalçındağ, Cemal  Özgörkey, Ahmet Dedehayır, Metin Karakaya, Nejat Uygur, Tunca  Hazinedaroğlu, Adil Emecan.
         Başkan adayı Adnan Polat, kürsüye çağırdığı yönetim kurulu adaylarından  Yiğit Şardan için özel bir alkış istedi ve bir önceki dönemde başkan  adayı olan Şardan’ın yanında olmasının, bir birliktelik mesajı olarak  algılanması gerektiğini vurguladı.
         Polat’ın yönetim kurulu listesinde, mevcut yönetim kurulundan 5 isim  bulunuyor. Bu isimler Mehmet Helvacı, Işın Çelebi, Haldun Üstünel, Ahmet  Dedehayır ve Tunca Hazinedaroğlu.
         Genel kurul üyelerinden, kendilerine destek vermelerini isteyen Adnan  Polat, üyelere, listesindeki 15 ismi, "İşte 15 yürekli insan" diye  sundu.