Galatasaray Portakal çiçekleri

Portakal çiçekleri

26.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Wesley Sneijder, 3 asist, 1 golle yıldızlaştı, Nigel de Jong da ilk golü atıp Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'e yılbaşı hediyesi verdi: 5-1

Portakal çiçekleri

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayan Galatasaray, Hollandalı oyuncularıyla galibiyete ulaştı. Nigel de Jong ile öne geçen Aslan, Sajjad’ın beraberlik golüyle şaşırdı. Ancak Gassama’nın kendi kalesine attığı gol Cim-Bom’u rahatlattı. İkinci yarıda Sneijder, Eren ve Josue’nin sayıları sarı-kırmızılıları farka taşıdı.

Galatasaray tahmin ettiğinden daha kolay kazandı ve zirve ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi. İlk yarının son haftasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Cim-Bom, 5-1 kazanıp araya moralle girdi.

Alanya’nın beraberlik golü sonrasında birkaç dakikalık krize girildi. Tribünler Sabri’yi protesto etti. Ancak devre biterken Gassama’nın kendi kalesine attığı gol, maçın bütün seyrini değiştirdi. Sneijder’in önderliğinde Aslan ikinci 45’te resmen kükredi.

Haberin Devamı

4’te Emre soldan sert vururken Muslera geçit vermedi. 11’de Eren’in pasında Selçuk soluna gelen topu ağlarla buluşturamadı. 28’de Sabri’nin ortasında Selçuk’un kafa vuruşu kalecide kaldı. 30’da kazanılan serbest vuruşta Sneijder kesti, Nigel de Jong boş pozisyonda kafayı vurdu ve golü attı.

39’de Selçuk’un kaptırdığı topla soldan gelen Alanyaspor’da kesilen ortaya iyi yükselen Sajjad mükemmel bir kafa vuruşu yapıp eşitliği sağladı. 45’te Galatasaray yine öne geçti. Sağdan Selçuk’un ortasında Gassama topu kendi kalesine attı.

51’de topu önünde bulan Sneijder ceza alanı dışından aşırtma vuruşla skoru 3-1’e getiren golü attı. 55’te yine Hollandalı oyuncunun pasında Eren düşerken gol vuruşunu yaptı ve Cim-Bom 4-1 öne geçti. 80’de ise sahneye çıkan isim Josue’ye gol pasını veren yine Sneijder’di.

Portakal çiçekleri