Galatasaray Porto Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Yayıncı kuruluş açıklandı

Porto Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Yayıncı kuruluş açıklandı

03.10.2018 - 07:44 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, D Grubu'nda ikinci kez sahneye çıkıyor. Sarı kırmızlı ekibimiz, büyük heyecana sahne olması beklenen mücadelede Portekiz'in son şampiyonu Porto'yla deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Peki Porto Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte yayıncı kuruluş...

Porto Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak Yayıncı kuruluş açıklandı

Porto Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Milyonlarca sarı kırmızılı taraftar Porto Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusunun cevabını arıyor. Zorlu mücadele öncesi yayıncı kuruluş müjdeli haber geldi. Peki Porto Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...
PORTO GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Haberin Devamı

Deplasmanda Porto ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın maçı bu akşam saat 22.00'da başlayacak. Dragao stadında oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Porto Galatasaray maçı BeIN Sports'dan canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'DAN ÇOK KONUŞULACAK PAYLAŞIM

MUHTEMEL 11'LER

PORTO: Casillas, Felipe, Militao, Maxi, Telles, Danilo, Herrera, Oliver, Brahimi, Otavio, Marega

GALATASARAY: Muslera, Serdar, Maicon, Linnes, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Onyekuru(Feghouli), Eren, Rodrigues

CEZALI: Ndiaye (Galatasaray)

SAKAT: Aboubakar (Porto), E. Akbaba (G.Saray)

Porto Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak Yayıncı kuruluş açıklandı

Deplasmanda zor gülüyor

136 deplasman maçının 32’sini kazanan Galatasaray, 76 müsabakada da mağlup oldu. Cim-Bom, Şampiyonlar Ligi’ndeki 52 deplasman karşılaşmasında sadece 5 galibiyet aldı, 10 beraberlik ve 37 mağlubiyet yaşadı. Galatasaray, Devler Ligi’nde son 11 dış saha maçını da kazanamadı.

Haberin Devamı

Ya Feghouli ya Onyekuru

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim bugünkü Porto maçında sakatlığı geçen Eren Derdiyok’u 11’de sahaya sürecek. Diğer taraftan, savunmada Linnes-Maicon-Serdar-Nagatomo dörtlüsüne şans verecek olan Terim, orta alanda ise Ndiaye’nin kırmızı kart cezası nedeniyle yokluğunda Donk’u oynatacak.

Orta alandaki üçlü hatta Donk-Fernando-Belhanda oynayacak. Fatih Terim’in ön tarafta ise Feghouli-Eren-Rodrigues kurgusunu planladığı, ancak Feghouli’nin fiziksel olarak yetersizliğinin endişe yarattığı bildirildi. Bu durumda Terim, Rodrigues’i sağa çekip, ortada Eren, solda ise Onyekuru’yu düşünecek.