Fransa Ligue 1 PSG'de Sergio Ramos 'istenmeyen adam' ilan edildi!

PSG'de Sergio Ramos 'istenmeyen adam' ilan edildi!

01.11.2021 - 16:22 | Son Güncellenme:

16 yıllık efsanevi Real Madrid döneminin ardından PSG'ye transfer olan Sergio Ramos, sakatlığı nedeniyle yeni kulübünde 'istenmeyen adam' durumuna geldi.

PSGde Sergio Ramos istenmeyen adam ilan edildi

16 yıllık Real Madrid macerasının ardından transfer olduğu Paris Saint-Germain'de henüz resmi maçta forma giymeyen Sergio Ramos'un sözleşmesinin feshi gündemde...

Haberin Devamı

Le Parisien'de yer alan habere göre; PSG; sakatlığı beklenenden fazla süren Sergio Ramos'un 2 yıllık sözleşmesini fesh etmek istiyor. 4 aydır düzenli bir şekilde antrenmanlara çıkamayan ve takımla da henüz maç oynamayan 35 yaşındaki stoperin sakatlığının beklenenden daha kötü olduğu da belirtildi.

Haberin detayında, PSG yönetiminin Sergio Ramos transferini sağlık durumu nedeniyle çok yanlış bulduğu ve fesih için futbol idarecilerine de baskı yaptığı bilgisi verildi.

LEONARDO: "HER ŞEYİ BİLİYORDUK"

Paris Saint-Germain Futbol Direktörü Leonardo, "Ramos'un bir sorunu olduğunu biliyorduk. İspanyol basınının oyununu görüyoruz. Ramos ile ilgili her şeyi biliyorduk. Neler olduğunu da biliyoruz." demişti.

Haberin Devamı

KARİYERİNDE KAZANMADIĞI BAŞARI KALMADI

Kariyerinde Dünya Kupası, 2 Avrupa Şampiyonluğu, 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve 5 La Liga şampiyonluğu olan Sergio Ramos, halihazırda futbol dünyasının efsanelerinden biri olarak kabul ediliyor.

 

 

 

 

 

 

Yazarlar