Beşiktaş Q7 gollerimize bile sevinmiyor

Q7 gollerimize bile sevinmiyor

17.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Yönetimin ‘G.Saray derbisine gelme’ çağrısına uymadı. Hem gollerimize sevinmedi hem 3. golden sonra stattan çıktı gitti. Rakiplerimizin ligde favori gösterilmesi bizi kamçılıyor.”

Q7 gollerimize bile sevinmiyor

BEŞİKTAŞ Teknik Patronu Samet Aybaba, TRT’de yayınlanan ‘Stadyum’ programında Quaresma hakkında bilinmeyen bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Ersin Düzen’e yaptığı açıklamada Portekizli yıldızı affetmeyeceğinin altını bir kez daha çizen başarılı çalıştırıcı, şampiyonluk şanslarıyla ilgili de şunları söyledi:

Haberin Devamı

OYUN sistemimizin planları içerisinde Quaresma yok. Maddi anlamda fedakârlık istedik ama o yaklaşmadı. Ancak medyaya farklı konuşuyor. Kulübümüzün sıkıntılı geçirdiği dönemler var, sadece maddi değil manevi anlamda da baskı altındayız.
LİGDE oynadığımız G.Saray maçı öncesi yönetimimiz karşılaşmada sıkıntı olabileceği, taraftarların ve sahadaki oyuncuların etkileneceği gerekçesi ile Quaresma’ya ‘Derbiye gelme’ dedi. Ama o bu teklifi geri çevirdi. Üstelik stada gelip balkonlardan aşağı sarkarak insanlara el salladı. Hatta gollerimize sevinmedi bile. 3. golden sonra stattan çıkıp gitti. Bu tür hareketleri yapamaz. Salı günü yöneticilerimiz bu oyuncuyla son bir görüşme yapacak.

‘BAHANEMİZ YOK’

Haberin Devamı

F.BAHÇE ve G.Saray’ın şampiyonluk için favori gösterilmesi bizi daha çok kamçılıyor. Bu tür yorumlar, bizi başarıya daha çok itecek. Bizim bu yarıştan kopma şansımız yok. Ama biz böyle konuşulsun istiyoruz. Fazla transfer yapmak her şeyi başarmak anlamına gelmez futbolda.
RAKİPLERİMİZLE hem ekonomik hem de sportif başarı açısından yarışacak gücümüz var. Bunu G.Saray maçında da gösterdik. Asla ekonomik nedenlerin arkasına saklanmayacağız. Büyük takımların imkânları ve paraları bitmez. Ama biz sistem oluşturma çabasındayız. İstesek biz de bu sisteme geçmeyebilirdik ve transfer yapabilirdik.

G.Saray ve F.Bahçe’nin de Beşiktaş kadar borcu var. Oyuncu alır ve Beşiktaş’ın 100 trilyon daha borcu olurdu. Biz bundan önceki yönetim tarzından vazgeçerek bir sistem oluşturmaya ve altyapıdan gelen oyuncularımızla iskelet kadro yaratmayı hedefledik.”

‘Nene’yi hâlâ iSTiYORUZ’


“BİZ Nene ile her türlü koşulda anlaştık. Yöneticiler transferin gerçekleşmesi için çok büyük fedakârlıklar yaptılar ama son anda bir Rus takımı çok yüksek bir teklif yapınca olmadı. Ancak hem Nene hem de Zarate için çalışmalarımız sürüyor. Bu oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Takip ettiğimiz başka futbolcular da var.”

Yazarlar