GalatasarayRakipler değişiyor, Galatasaray'da Okan Buruk değişmiyor

Rakipler değişiyor, Galatasaray'da Okan Buruk değişmiyor

29.04.2026 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk ile yakaladığı istikrar sayesinde üst üste başarılar elde etti. Aynı süreçte Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’da sık sık teknik direktör değişiklikleri yaşandı.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Rakipler değişiyor, Galatasarayda Okan Buruk değişmiyor

Galatasaray, teknik adam konusunda istikrarını korurken, arka arkaya başarıları da yakaladı. 2021-2022 sezonunda Süper Lig’i 13. tamamlayarak tarihinin en kötü sezonunu yaşayan sarı-kırmızılılarda Domenec Torrent ile yollar ayrılmış, bunun ardından Okan Buruk koltuğa oturmuştu. Akhisar ile Ziraat Türkiye Kupası’nı, Başakşehir ile lig şampiyonluğunu yakalayan Buruk, ilk senesinde iyi başlamasa da sonunu iyi getirdi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

RAKİPLERİ SÜREKLİ HOCA DEĞİŞTİRDİ

Şimdi de üst üste 4. şampiyonluğa imzasını koymak için gün sayıyor. Buna karşın ezeli rakibi Fenerbahçe, bu süreçte Jorge Jesus, İsmail Kartal, Jose Mourinho ve Domenico Tedesco gibi isimlerle çalıştı.

Beşiktaş ise tam 9 teknik adam değiştirdi, Okan Buruk’un görevde olduğu dönemde Valerien Ismael, Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Serdar Topraktepe (Üç farklı dönem), Fernando Santos, Giovanni van Bronckhorst, Ole Gunnar Solksjaer ve şu an takımın başında bulunan Sergen Yalçın ile çalıştı. Trabzonspor’da ise aynı sürede Abdullah Avcı (İki farklı dönem), Orhan Ak, Nenad Bjelica ve Şenol Güneş’in yanı sıra mevcut görevi süren Fatih Tekke teknik direktörlük görevini yürüttü.

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler