İspanya La LigaReal Madrid kazandı, Bernabeu'da gerginlik eksik olmadı!

Real Madrid kazandı, Bernabeu'da gerginlik eksik olmadı!

15.05.2026 - 00:31 | Son Güncellenme:

2025-26 sezonunu kupasız kapatan Real Madrid'de taraftarlar takıma tepki gösterdi. Taraftarlar Real Oviedo maçında başkan Florentino Perez dahil olmak üzere tüm takım protesto edildi.

Real Madrid kazandı, Bernabeuda gerginlik eksik olmadı

Real Madrid'de hayal kırıklığına yol açan sezon ve takım içi gerginliklerin gölgesinde geçen son haftaların ardından taraftarlar takımı protesto etti. La Liga 36. hafta maçında başkent ekibi evinde Real Oviedo'yu 2-0 mağlup etti. Maçtaki golleri 44. dakikada Gonzalo ve 80'de Bellingham kaydetti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Ligde şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran, Şampiyonlar Ligi'ne de çeyrek finalde havlu atan Real'de geçen hafta da tesislerde Tchouameni ile Federico Valverde atışması haberlere yansımış, Uruguaylı futbolcu hastaneye kaldırılmıştı. Oviedo maçında Santiago Bernabeu Stadyumu, ev sahibi ekibin taraftarların protestolarına sahne oldu.

İspanyol basınındaki haberlere göre dün geceki maçta gerginlikler, Real Madrid takım otobüsünün stadyuma gelişiyle başladı, kafile ıslıklarla karşılandı. Realli oyuncular ısınmaya çıktığında da tribünlerin ıslıkladığı, santra öncesi yuhalamalar olduğu belirtildi. Vinicius, Mbappe, Camavinga ve Tchouameni'nin protestolardan en çok nasibini alan oyuncular olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Googleüzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

PEREZ'E PROTESTO

Kulüp başkanı Florentino Perez de eylemlerden nasibini aldı, kendisine karşı pankart açıldı. Üzerinde "Florentino, hemen git" yazan pankartın güvenlik görevlileri tarafından taraftarların elinden alınarak kaldırıldığı bildirildi. Perez ayrıca tribünde bir taraftarla tartışırken de görüntülendi.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler