Fenerbahçe Robben ve Tevez, Fenerbahçe'ye!

Robben ve Tevez, Fenerbahçe'ye!

04.08.2014 - 08:41 | Son Güncellenme:

Avrupa'da bile ses getirecek bir kadro oluşturma adına büyük bir değişime gidecek olan sarı-lacivertli takımın transfer listesi şimdiden hazır. Listede Arjen Robben ve Carlos Tevez gibi flaş isimler var.

Robben ve Tevez, Fenerbahçeye

F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Ersun Yanal'ın "Bu sezon Diego'dan başka transfer yapmayacağız" açıklamalarının sırrı ortaya çıktı. Takımın büyük ihtimalle bu sezon Avrupa'da yer alamayacak olması, lig şampiyonluğu için ise kadronun fazlasıyla yeterli görülmesi, sarı-lacivertlilere transferde geri adım attırırken, gelecek için ise müthiş bir transfer projesinin hazırlandığı ortaya çıktı. Şampiyon olup önümüzdeki sezon Devler Ligi'ne direkt katılmayı hedefleyen Fenerbahçe, buradan gelecek para, sponsorluk ve forma reklamları anlaşmaları ile dev bir transfer bütçesi oluşturmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

LiSTEDE TEVEZ DE VAR

F.Bahçe, 2015-16 sezonu için yapacağı yeni transferlerle Avrupa'da bile ses getirmeyi planlıyor. Ersun Yanal'ın hazırlayıp yönetime sunduğu listede gurbetçi birçok genç yıldızın yanı sıra Bayern Münih'in Hollandalı kanat oyuncusu Arjen Robben ve Juventus'un Arjantinli ünlü forveti Carlos Tevez gibi tecrübeli starların da yer aldığı öğrenildi. Ajax'lı Daley Blind, PSV'li Memphis Depay, PSG'li Serge Aurier ise Fenerbahçe'nin transferi için çalışacağı genç isimler arasında. Listesinde daha şimdiden 10-15 isim bulunan sarı-lacivertlilerin, gelecek sezon sonunda en az 3-4 yabancısını değiştirmeyi planladığı belirtiliyor.

(Fotomaç)

ROBBEN'DEN MUHTEŞEM GOLLER