Almanya Bundesliga Robert Lewandowski, Bayern Münih'ten ayrılmak istiyor!

Robert Lewandowski, Bayern Münih'ten ayrılmak istiyor!

19.08.2021 - 12:56 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski'nin 35 yaşına gelmeden takımdan ayrılmak istediği belirtilirken Alman ekibi ise yıldız oyuncusu için 100 milyon Sterlin bonservis talep ediyor.

Robert Lewandowski, Bayern Münihten ayrılmak istiyor

Bayern Münih'te geçtiğimiz sezon kulüp ve ülkesi toplamında 56 gol kaydeden Robert Lewandowski, yeni sezona da ilk 2 resmi maçta attığı 3 golle başladı. Fakat Robert Lewandowski'nin artık farklı bir takımın formasını giymek istediği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Sky Sports'un haberine göre cumartesi günü 33 yaşında olacak Robert Lewandowski, Bayern Münih'te mutlu olsa da 35 yaşından önce başka bir Avrupa kulübüne transfer olmak istiyor. Bayern Münih ile 2023'e kadar sözleşmesi olsa da henüz sonrası adına Alman ekibinden bir uzatma talebi bulunmuyor. Uzatma talebi gelmediği gibi sözleşmesinin sonuna kadar bir ayrılığa da sıcak bakılmıyor.

Bayern Münih'in satma konusuna sıcak bakmayan tavrı nedeniyle Lewandowski'nin rahatsız olduğu aktarılsa da kulüple olan iyi ilişkilerine zarar verecek bir hamle yapmayacağı belirtilmekte. Bayern Münih ise olası bir ayrılık için Polonyalı yıldızın bonservisini 100 milyon Sterlin olarak belirledi.