İtalya Serie A Roma, teknik direktör Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor

Roma, teknik direktör Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor

11.01.2016 - 12:17 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A’da liderin 7 puan gerisinde bulunan milli futbolcu Salih Uçan'ın takımı Roma’da teknik direktör Rudi Garcia ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Roma, teknik direktör Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor

Bu sezona kadar Roma’da çıkarttığı başarılı işlerle adını duyuran Rudi Garcia ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Corriere Dello Sport’un manşetine taşıdığı haberlerde Fransız teknik adamın, Roma’nın son 10 maçta sadece 3 maç kazanmasının ardından Garcia’nın suyunun ısındığı haberleri gündeme gelmişti. İtalya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere ddiasını bir adım ileriye götürerek Roma’nın Rudi Garcia ile yollarını ayıracağını kesin bir dille açıkladı.

Kulübün Amerikalı ortaklarının yanı sıra CEO Zanzi ve Sportif Direktör Walter Sabatini’nin bir araya geldiği toplantının ardından Garcia hakkında ayrılık kararı çıktığı iddia edildi. Ayrılığın ardından göreve getirilecek isimler listesinin başında ise Luciano Spaletti, Marcelo Bielsa ve Jorge Sampaoli olduğu iddia ediliyor.

Haziran 2013’te Roma’nın başına geçen Garcia, 2 sezondur Roma’yı lig ikincisi yaparak Şampiyonlar Ligi’ne taşıyordu. İtalyan ekibinin F.Bahçe'den iki yıllığına kiraladığı Salih Uçan da teknik direktör Rudi Garcia yönetiminde şu ana kadar istediği kadar oynama fırsatı bulamadı.

Haberin Devamı

(sporcope)