25.03.2026 - 19:26 | Son Güncellenme:
Spor Servisi
Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
"BEŞİKTAŞ'TAN HİÇ PARA ALMADIM"
"Beşiktaş'tan ayrıldığım zaman 2 sene daha sözleşmem vardı. Kulüpten hiç para almadım. Kalan parayı da stadyumun kapasitesinin büyütülmesi için feda ettim. Yarın Avrupa'nın en güzel statlarından birisinde oynayacağız."
"TÜRK MİLLİ TAKIMI İÇİN BİRÇOK FUTBOLCU BULDUM"
“Her iki taraf için de zorlayıcı bir maç olacak. Biz elimizden ne geliyorsa yapacağız. Türkiye’yi çok seviyorum. Burada çok büyük başarılarım oldu, çok şey kazandım ve kazandırdım. Türk Milli Takımı için birçok futbolcu buldum. Zeki bunlardan bir tanesi."
"TÜRKİYE'DE SAYGI DUYDUĞUM HOCALAR VAR"
"Türkiye'de saygı duyduğum hocalar var. Montella ve Fatih Terim. Terim, Türk futbolu için çok büyük işler yaptı. Türk futboluna Rumen futbolcular kazandırdı."
"TÜRKİYE'DE ARDA GÜLER GİBİ BİRÇOK YILDIZ VAR"
"Türkiye Milli Takımı’nda Arda Güler gibi birçok yıldız oyuncu var. Kenan Yıldız, Merih Demiral, Zeki Çelik… Arda da diğer futbolculara bağlı. Oyun 11’e 11 oynanıyor. Onlar Arda’ya destek verirse, Arda da çok güzel işler yapabilir. Türkiye Milli Takımı’nı saygıyla karşılıyorum."
"HER İKİ TAKIM DA DÜNYA KUPASI'NI HAK EDİYOR"
"Maç bu stada alındığı zaman çok sevindim. Türkiye’de her maçta çok güzel bir atmosfer yaşadım. Maalesef iki takım birlikte Dünya Kupası’na gidemiyor. Aslında her iki takım da hak ediyor."