Beşiktaş Ronaldinho'ya F.Bahçe taktiği

Ronaldinho'ya F.Bahçe taktiği

31.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertliler Sow’u alırken golcü futbolcunun 10 milyon euro’luk bonservis bedelinin 8 milyon euro’luk bölümünü Nihat Özdemir, Ferit Şahenk ve Ali Koç karşılamıştı.

Ronaldinhoya F.Bahçe taktiği

BEŞİKTAŞ’TA bir hayâl gerçekleşmek üzere... Dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcularından biri olarak gösterilen Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, Kartal olmaya çok yakın...
ANCAK bu transfer nasıl gerçekleşecek... Malum Sambacı 33 yaşına gelmiş olsa da hâlâ iyi futbol oynuyor, hâlâ kupalar kazanıyor ve de en önemlisi hâlâ çok önemli bir marka... Dolayısıyla maliyeti de yüksek... Öyle ki Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde bu konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Futbol takımımızın toplam maliyeti 25 milyon Euro. Ronaldinho’nun maliyeti ise 15 milyon Euro... Yıllık ücretiyle beraber toplam maliyeti 40 milyon Euro’lara varabilir” ifadelerini kullanmıştı...
FAKAT siyah-beyazlılar bu yüksek maliyeti karşılayabilmek için bir çıkış yolu buldu... Siyah-beyazlılar, F.Bahçe’nin Moussa Sow’da kullandığı, Oscar Cardozo’nun transferi gerçekleşirse yine uygulamaya konulacak olan taktikle Ronaldinho Gaucho’yu renklerine bağlayacak... ‘Nedir bu taktik?’ sorusunun yanıtı ise ‘imece’.

PAMUK ELLER CEBE
BİLİNDİĞİ gibi sarı-lacivertliler Sow’u renklerine katarken Senegalli’nin 10 milyon Euro’luk bonservis bedelinin 8 milyon Euro’luk bölümü F.Bahçeliliği ile bilinen ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Ferit Şahenk ile dönemin yöneticileri Ali Koç ve Nihat Özdemir karşılamıştı. Kanarya, Cardozo’yu almaya karar verirse maliyetin bir kısmının yöneticiler tarafından karşılanacağı da açıklandı.
BEŞİKTAŞ’TA da bu yapılacak. Camianın önde gelen isimleri ve bazı yöneticiler taşın altına elini koyacak. Ya da daha doğru tabirle elini cebine atacak ve sonucunda Ronaldinho Kartal olacak.

Menajeri İstanbul’da!
Ronaldinho’nun menajeri olan ağabeyi Roberto Assis, Beşiktaş’ın daveti üzerine dün akşam İstanbul’a geldi. Assis, yeniden Avrupa’da oynamak isteyen kardeşi için siyah-beyazlılarla görüşecek.