Milli Takım Rüya gibi savunma

Rüya gibi savunma

07.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Leicester City dev bir atakla defans hattını iki Türk yıldızla doldurmayı hedefliyor. Bu sezon Çağlar Söyüncü’den çok memnun olan menajer Brendan Rodgers, Juventus forması giyen Merih Demiral konusunda da net bir tavır göstererek, Şampiyonlar Ligi için özel bir tandem kurmayı planlıyor.

İngiltere Premier Lig’de bu sezon gösterdiği performansla ilk 3 sırayı hedefleyen Leicester City’de dev bir transfer atağı gerçekleşiyor. Leicester City Menajeri Brendan Rodgers, defans hattını Çağlar Söyüncü-Merih Demiral ikilisiyle doldurmanın hayalini kuruyor.

Haberin Devamı

Bu isteğini gizlemeyen ve önceki gün düzenlediği basın toplantısında sorulan Merih iddialarını doğrulayan Rodgers, EURO 2020 öncesinde bu işi bitirmeleri gerektiğini düşünüyor. Zira Merih’in EURO 2020’de A Milli Takım formasıyla daha da olumlu performans gösterip değerini katlayacağı ifade ediliyor.

Özel girişim
Bu nedenle Leicester City’de hummalı bir transfer çalışması yürütülüyor. Türk Milli Takımı’nda Merih-Çağlar ikilisini sürekli izlediğini vurgulayan Brendan Rodgers, aynı sistemin kendi takımında da olmasını hedefliyor. Rodgers’ın hem bu sezonun ikinci yarısında ilk 3 yarışında kalmak hem de gelecek sezon katılmayı amaçladıkları Şampiyonlar Ligi’nde en az çeyrek final seviyesine gelebilmek adına Merih-Çağlar savunma hattının önemine vurgu yapılıyor.

Haberin Devamı

Çağlar’ın bu sezon Rodgers ile gösterdiği başarılı form grafiğini Merih’le de yaşayabileceği aktarıldı. Aynı zamanda birbirlerini çok iyi tanıyan Merih-Çağlar ikilisinin Premier Lig’de ses getirecek bir savunma ikilisi olduğuna inanılıyor.