Skorer Sakatlar kervanına Tümer de katıldı

Sakatlar kervanına Tümer de katıldı

12.06.2008 - 15:09 | Son Güncellenme:

İsviçre maçı sonrası sakatlar kervanına Tümer de katıldı. Gece ağrıları artan oyuncu hastaneye götürüldü

Sakatlar kervanına Tümer de katıldı

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden (A) Milli Takım’da, sakat futbolcular kervanına Tümer de katıldı. Alınan bilgiye göre, İsviçre maçının ikinci yarısında oyundan alınan Tümer’in, takımın kamp yaptığı otelde bu sabah kasığında oluşan ağrı nedeniyle sağlık ekibindeki doktorlar tarafından hastaneye götürüldüğü öğrenildi.
Tümer’in durumunun, çekilecek MR sonucunda belli olacağı bildirildi.

Haberin Devamı

EMRE'YE DİKİŞ ATILDI

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda dün yapılan İsviçre maçında kafasına darbe alan Emre Aşık’ın başına dikiş atıldığı, maçta kafası delinen Hakan Balta’nın ise ağrılarının sürdüğü belirtildi.
Karşılaşma sırasında bir ara sakatlığı nükseden Servet’in de ağrılarının devam ettiği, sağlık ekibinin bu futbolcuların tedavileriyle yoğun şekilde ilgilenerek, Çek Cumhuriyeti maçına yetiştirmeye çalışacakları bildirildi.
Öte yandan, İsviçre maçı öncesi yapılan son antrenmanda alt adalesinde 3-4 santim ödem oluşmasına bağlı olarak bu maçta forma giyemeyen Emre Belözoğlu’nun, gruptaki son maç olan Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında oynamak istediği belirtildi.
Milli takım sağlık ekibinin, Çek Cumhuriyet maçında da oynama şansının az olduğunu söylediği Emre Belözoğlu’nun, maç günü kendisini iyi hissetmesi halinde bu maçta forma giymek istediği ifade edildi.

Yazarlar