Galatasaray "Sakın imzalama Asamoah!"

"Sakın imzalama Asamoah!"

06.11.2017 - 08:53 | Son Güncellenme:

Juventus'un kendisini kadroda tutma talebini öğrenen G.Saraylı kurmaylar, tecrübeli oyuncuyla temasa geçip "Sakın Juventus'la sözleşme uzatma. Ocak ayında ya da en geç sezon sonunda seni kadroya katacağız" dediler.

Sakın imzalama Asamoah

Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden G. Saray'da transfer çalışmaları da arka planda devam ediyor. Yaz transfer döneminin son saatlerine kadar uğraşılsa da Juventus'un ikna edilememesi nedeniyle kadroya katılmayan Kwadwo Asamoah konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

İtalyan devinin Ganalı sol bekle sözleşme uzatmak istediği ortaya çıkarken bunu öğrenen Sarı-Kırmızılılar, hemen harekete geçip tecrübeli oyuncuya haber yolladı. Asamoah'a "Sakın Juventus'la sözleşme uzatma. Ocak ayında ya da en geç sezon sonunda seni kadroya katacağız" mesajını gönderen G.Saraylı yöneticiler, devre arasının gelmesini beklemeye koyuldu.

REST PLANI

Torino ekibine ocak ayında "Ya uygun bir bonservisle verin ya da sezon sonunda bedava alırız" resti çekmeye hazırlanan Cimbom, transferin bu tarihte gerçekleşmemesi halinde ise 28 yaşındaki oyuncuyu imza parası verip sezon sonunda renklerine bağlayacak. İki ihtimalde de kazanan taraf olmayı amaçlayan Aslan, bunun için Asamoah'la temasını bir an olsun kesmiyor.

Haberin Devamı

(Habertürk)