BeşiktaşSalih Özcan, Beşiktaş için İstanbul'da

Salih Özcan, Beşiktaş için İstanbul'da

09.07.2026 - 00:06 | Son Güncellenme:

Salih Özcan, Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Salih Özcan, Beşiktaş için İstanbulda

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Salih Özcan, transfer sürecini tamamlamak üzere İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübün daha önce duyurduğu program doğrultusunda Salih Özcan'ı taşıyan uçak, saat 23.25'te İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Sağlık kontrollerinden geçecek olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun, işlemlerin tamamlanmasının ardından Beşiktaş ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Deneyimli futbolcunun siyah-beyazlı ekipten yıllık 2.5 milyon euro kazanacağı öğrenildi.

"DÖRT GÖZLE BUGÜNÜ BEKLEDİM"

Milli futbolcu, İstanbul'a gelmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Büyük Beşiktaş kulübünün parçası olmak benim için gurur verici. Sahada her şeyimi vereceğime, savaşacağıma söz veriyorum.

Dört gözle bugünü bekledim. Beşiktaş'ın parçası olmak gurur. Sahaya çıkmayı dört gözle bekliyoruz. İnanın ki savaşacağız kulüp için ve güzel bir zaman geçireceğiz. Orkun'la kavuştuk. Milli takımda onun yanında oynarken kendimi rahat hissediyordum.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Orkun ile tekrar kavuştuk. Milli takımda beraber oynuyoruz. Orkun ile oynarken kendimi rahat hissediyorum. Hedeflerimiz Şampiyonlar Ligi'ne gitmek ve şampiyonluk."

Haberin Devamı

KAMPA KATILACAK

Resmi imzaların atılmasının ardından Salih Özcan'ın, Beşiktaş'ın Slovakya kampına katılması bekleniyor.

PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 12 resmi maçta görev yapan milli futbolcu, toplam 744 dakika sahada kaldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler