Fenerbahçe Salih Uçan: Kalite Türkiye'den yüksek

Salih Uçan: Kalite Türkiye'den yüksek

25.03.2015 - 08:38 | Son Güncellenme:

Sakatlığını atlatan ve Roma'nın hafta sonu oynadığı Cesena maçında ilk 11'de sahaya çıkan Salih Uçan, NTV Spor'un canlı yayın konuğu oldu. Daha çok forma şansı bulmayı beklediğini belirten milli futbolcu, Roma'da kendi stiline uygun bir futbol oynandığını söyledi.

Salih Uçan: Kalite Türkiyeden yüksek

Ümit Milli Takımı'nın hazırlık kampında bulunan Salih Uçan, NTV Spor'un canlı yayın konuğu oldu.

Haberin Devamı

Roma'ya transfer olduktan sonra sakatlıklarla boğuştuğunu belirten Salih Uçan, "Aslında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmiştim. Sonra sakatlandım ve 20 gün takımdan ayrı kaldım. Döndüğümde daha ağır bir sakatlık geçirdim ve uzun süre takımdan ayrı kaldım. Antrenman performansım iyiydi. Şans verileceğini biliyordum" dedi.

Türkiye ve İtalya futbolunu da değerlendiren Salih, "Türkiye Ligi ile İtalya Ligi'ni şu an karşılaştıramam ama antrenman kalitesi Türkiye'den yüksek. Ara paslarımı ve asist özelliğimi beğeniyorum. Oyun tarzım takıma çok uygun. Zaten ağırlıklı olarak hücum oynuyoruz. Kendime stil olarak en yakın gördüğüm futbolcu Miralem Pjanic" ifadelerini kullandı.

Salih ayrıca, "Totti takıma bir kaç uyarı yapıyor. Doğruyu göstereyim tarzı fazla da yok. Fenerbahçe'de oynarken Totti'nin takımı kenetlediğini sanırdım ama Totti fazla konuşmuyor. Bu işi De Rossi yapıyor" dedi.