1.Lig Samsunspor 1 puan daha alırsa...

Samsunspor 1 puan daha alırsa...

22.04.2014 - 18:00 | Son Güncellenme:

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, son 2 maçtan 1 puan çıkardıkları takdirde Play-Off’u garantileyeceklerini söyledi.

Samsunspor 1 puan daha alırsa...

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, ligde kalan son 2 maçtan 1 puan çıkardıkları takdirde Play-Off’u garantileyeceklerini söyledi.
Hafta sonu kendi evlerinde oynadıkları ve kaybettikleri Karşıyaka maçının üzüntüsünü yaşadığını belirten Nihat Soğuk, “Oynadığımız Karşıyaka maçında galip gelebilseydik, son kalan 2 maçımızı çok daha rahat Play-Off’u garantilemiş bir şekilde olacaktık. Play-Off’u kalan 2 maçtan almamız gereken 1 puan nezdinde garantilemiş olacağız. 17 maçtır yenilmeyen bir Samsunspor’un bu maçta yenilmesine de üzüldük. Üzerimizde de belki yenilmezlik ile ilgili bir stres de vardı. Buda belki olumlu olmuştur diye de düşünüyorum” dedi.
Samsunspor’un kurtuluşun Süper Lig olduğunu tekrarlayan Soğuk, “Samsunspor bu sezon genelinde oynadığı futbol ve bulunduğu ligdeki konumu ile özlenen Samsunspor’a doğru bir takım olgusunu görmüş olduk. Kalan maçlarımızı tamamladıktan sonra Play-Off’ta karşılaşacağımız takımlar ile ilgili müsabakaları bütün sezonun emeğini, taraftarımızın beklediği Süper Lig’i yakalarız diye ümit ediyorum. Bunu yapabilecek kapasite ve gücümüz var. Samsunspor’un da aslında kurtuluşunun Süper Lig’e çıkmakta olduğunu tekrar söylüyorum. Bunun için de zaman zaman beyanatlarımızda Samsunspor’un bütün Samsunluların ortak buluştuğu, ortak sevdası olan bir sivil toplum örgütü olarak da baktığımızda en büyüğü olanıdır. Kalan 2 maçımızı ve peşinden oynayacağımız Play-Off’ta son durumları iyi değerlendirip, gerçekten Süper Lig’e çıkma ile ilgili neler yapabirilizi düşünerek yapılmasını rica ediyorum. Şehrimizden bunu bekliyoruz. Süper Lig’e çıkmak için Play-Off’taki tüm maçlarımızı yenmek durumundayız” diye konuştu.

Yazarlar