1.Lig Samsunspor'da 3 puan sevinci

Samsunspor'da 3 puan sevinci

26.08.2013 - 15:13 | Son Güncellenme:

Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Deplasmanda 3 puanı 3 golle aldığımız için mutluyuz"

Samsunsporda 3 puan sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, 3-0 kazandıkları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına ilişkin, "Deplasmanda 3 puanı 3 golle aldığımız için mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kütahya'ya kazanmak için gittiklerini anımsatarak, "Maçtan önceki açıklamalarımızda da söylemiştik, 'bu maçtan mutlak 3 puanla döneceğiz' demiştik. Sonuçta saha içinde sabırlı olarak, rakibimizin zaaflarından yararlanarak kazandık" diye konuştu.

Oyuncuları ve teknik ekibi kutlayan Soğuk, şöyle devam etti:

"Deplasmanda 3 puanı 3 golle aldığımız için mutluyuz. Eksiklerimize rağmen 3 puan almamız tamamen oyuncularımızın ve teknik heyetimizin özverisi sonucudur. Bu galibiyet, takıma takviye yapmayacağız anlamına gelmiyor. Transfer sezonu bitmeden takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere birkaç oyuncu alınacaktır."

Soğuk, hafta sonu sahalarında Fethiyespor ile karşılaşacaklarını dile getirerek, "Bu maçta da hedefimiz 3 puan. Ligde var olduğumuzu bu maçı da kazanarak göstermek istiyoruz. Samsunspor'a ligde hem adıyla hem de futboluyla 'ben buradayım' dedirtmek istiyoruz. Sezon sonunda mutlu sonuca ulaşmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar