1.Lig Samsunspor'da galibiyet sevinci

Samsunspor'da galibiyet sevinci

23.12.2013 - 16:55 | Son Güncellenme:

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Soğuk, "Futbolcularımız ligde 10 haftadır mağlubiyet almayan güçlü Manisaspor'u yenerek hem bize hem de kente büyük mutluluk yaşattılar" dedi.

Samsunsporda galibiyet sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Futbolcularımız ligde 10 haftadır mağlubiyet almayan güçlü Manisaspor'u yenerek hem bize hem de kente büyük mutluluk yaşattılar" dedi.

Haberin Devamı

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üst üstte alınan 2 galibiyetin çok anlamlı olduğunu belirtti. Ligde her an her şeyin olabileceğini belirten Soğuk, şunları söyledi: "Geçen hafta deplasmanda kazandığımız Karşıyaka maçının anlam kazanabilmesi için Manisaspor maçını mutlak kazanmak zorundaydık ve oyuncularımız bunu başardılar. Ligde 10 haftadır mağlubiyet almayan güçlü Manisaspor'u yenerek hem bize hem de kente büyük mutluluk yaşattılar. Bu galibiyetin de anlam kazanması gerekli. Deplasmanda oynayacağımız Kahramanmaraşspor'u mağlup ederek hem ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmamız hem de hedefimiz olan 30 puanı tutturmamız gerekiyor. Önemli olan yarıştan kopmamak ve o yarışın heyecanı ve arzusunu yaşamak." Manisapor maçının kazanılmasında oyuncuların çok istekli mücadele ettiğini ifade eden Soğuk, "Altyapımızdan yetişen Canberk Aydın'ın son iki haftadır yükselen performansı bizlere ayrı bir sevinç yaşattı. Alt yapıya büyük önem verdiğimiz bir gerçek ve uzun zamandır alt yapımızdan oyuncu çıkartamıyorduk ancak Canberk bize gelecek için umut verdi. Umarım altyapıdaki oyuncularımız da Canberk'i örnek alır" şeklinde konuştu.