1.Lig Samsunspor'da hedef 3 puan

Samsunspor'da hedef 3 puan

09.04.2015 - 15:49 | Son Güncellenme:

Sportif direktör Zeren, "Orduspor bizim kardeş kulübümüzdür. Samsun'a kazanmak için geleceklerdir ama biz de kazanmak istiyoruz" dedi.

Samsunsporda hedef 3 puan

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Orduspor bizim kardeş kulübümüzdür. Samsun'a kazanmak için geleceklerdir ama biz de kazanmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Zeren, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı basın açıklamasında, geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Şanlıurfaspor'un yönetim ve taraftarlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfa'da dostluğun kazandığını belirten Zeren, "Samsunspor'u çok iyi ağırlayan Şanlıurfa halkına ve kulübüne çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Şanlıurfaspor da bizim kardeş kulübümüzdür" diye konuştu.

Ligde son 8 haftada çıkacakları her maçın final niteliği taşıdığını ifade eden Zeren, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Orduspor'un zor günler geçirdiğini anımsattı.

Orduspor'un ne kadar ligden düştü gibi görünse de gurur ve onurla mücadelesini sürdürdüğüne işaret eden Zeren, şunları kaydetti: "Bir var oluş mücadelesi veriyorlar. Biz de buna saygı gösteriyoruz. Orduspor bizim kardeş kulübümüzdür. Samsun'a kazanmak için geleceklerdir ama biz de kazanmak istiyoruz. Çok önem verdiğimiz bir maç. Aynı ciddiyetle çıkıp maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz."

Haberin Devamı

Öte yandan Samsunspor, sahasında yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu ve kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlı çift kale maç yaptı.

Antrenmana izinli olan Ahmet Burak Solakel ile sakatlıkları süren Canberk Aydın ve Doğan Erdoğan katılmadı.

Muhabir: İlyas GÜN

Yayınlayan: Veli Gürgah

09.04.2015 15:38:03

Yazarlar