1.Lig Samsunspor'da hedef ilk 6

Samsunspor'da hedef ilk 6

27.02.2014 - 16:08 | Son Güncellenme:

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Soğuk, "Balıkesirspor maçını kazanırsak ilk 6 içindeki yerimizi sağlamlaştırmış olacağız" dedi.

Samsunsporda hedef ilk 6

PTT 1. Lig'de 2 Şubat Pazar günü deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Samsunspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kırmızı-beyazlılar, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde Nuri Asan Tesislerindeki antrenmanda koşunun ardından kültür fizik hareketleri ve çift kale maç yaptı. İdmana, sakatlıkları süren Musa Sinan Yılmazer ve kaleci Atilla Özmen katılmadı. Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçına ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu. Rakipleri ile 6 puan değerinde bir maç oynayacaklarını vurgulayan Soğuk, bu maçı kazanarak ligde bir basamak daha yukarı çıkacaklarını savundu.

"Balıkesirspor maçını kazanırsak ilk 6 içindeki yerimizi sağlamlaştırmış olacağız" diyen Soğuk, şöyle konuştu: "Bundan sonraki tüm maçlarımız final havasında geçecek. Balıkesirspor maçı da bizim adımıza final havasındadır. Takımımıza çok güveniyorum. 11 karşılaşmadaki maç kaybetmeme özelliğimizi bu müsabakada da sürdüreceğimizi tahmin ediyorum. Hedefimize ulaşmamız açısından bu maçta mutlak puan veya puanlar almalıyız."

Haberin Devamı

Oyuncuların moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğuna işaret eden Soğuk, "Samsun'a bir şölen daha yaşatacağız. Tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. 90 dakika boyunca kazanma arzusunu sahaya yansıttığımızda Balıkesir'den 3 puanla döneceğimize inanıyorum" dedi. Soğuk, Samsunspor'un ekonomik sıkıntıdan kurtulması için maddi olarak katkı sunan iş adamlarına da teşekkür etti.

Yazarlar