1.Lig Samsunspor'da yönetim özür diledi

Samsunspor'da yönetim özür diledi

08.12.2013 - 13:25 | Son Güncellenme:

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Soğuk, "Arka arkaya alınan iki mağlubiyet camiamızı, hepimizi üzdü, herkesten özür diliyorum" dedi.

Samsunsporda yönetim özür diledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Arka arkaya alınan iki mağlubiyet camiamızı, hepimizi üzdü, herkesten özür diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Mersin İdmanyurdu maçında 3-0 öndeyken 5-4 mağlup olmasının psikolojik sorun oluşturduğunu ve bir türlü bu durumu üzerlerinden atamadıklarını söyledi. Takımın, üzerindeki psikolojik baskıyı Orduspor'u yenerek atmasını beklediklerini ancak bunu başaramadıklarını anlatan Soğuk, şöyle konuştu: "Bundan sonraki süreçte bizim takımımıza sahip çıkarak tek vücut halinde hareket etmemiz gerekir. Bu kötü gidişe son vermek açısından birlikteliği sağlamak zorundayız. Taraftarlar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular tek yumruk haline gelerek takımın iyiye gidişini sağlamalıdır. Burada herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Bunun için de yönetim olarak biz de takımın durumunu tahlil edip atılması gereken adımları atmayı planlıyoruz. Arka arkaya alınan iki mağlubiyet camiamızı, hepimizi üzdü, herkesten özür diliyorum. Bu durumdan bizi kurtaracak birlikteliktir ve bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalıdır."

Haberin Devamı

Samsunspor'da hedef 3'te 3

Karşıyaka maçına kenetlenerek çıkmak zorunda olduklarını belirten Soğuk, şunları kaydetti: "Artık bu saatten sonra maç kaybedecek lüksümüz yok. Mutlak ve mutlak bu maçı kazanmalıyız. Mersin İdmanyurdu ve Orduspor'a mağlup olarak şampiyonluk yolunda bu sezonun en önemli fırsatlarını kaçırdık. Bundan sonra ilk 6 içinde olabilecek formülleri bulmak zorundayız. Özellikle ligin ilk yarısının bitimine 3 hafta kala ilk 6'dan uzaklaşmamak adına 3 maçı kazanmak zorundayız. Samsun şehri bu durumu hak etmiyor. Yani çareler üreterek ilk 6 içinde olmanın yollarını arayacağız."

Yazarlar