Beşiktaş Sarıdağ: Medel turnuvadan sonra İstanbul'a dönmez

Sarıdağ: Medel turnuvadan sonra İstanbul'a dönmez

28.06.2019 - 12:02 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Beşiktaş'taki transfer gelişmelerini aktardı. Sarıdağ, Medel'in Premier Lig'de oynamak istediğini vurgulayıp "Kafa olarak gitti. Bence turnuvadan sonra İstanbul'a dönüş bileti almaz. Bunu net bir şekilde yönetime iletmiş. Önceliği İngiltere. Menajerine "Bana kulüp bul" talimatını verdi. Takımda kalma ihtimali çok zayıf" şeklinde konuştu.

Sarıdağ: Medel turnuvadan sonra İstanbula dönmez

İşte Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ'ın yorumları: "Takım içerisinde Caner, Necip, Burak gibi paralarını uzun süre alamayan oyuncular var. Bu oyuncuların paraları ödenmeden transfer işlerini girilmesi doğru olmaz. Önümüzdeki hafta oyuncuların birikmiş alacakları ödenecek. Quaresma ve Lens'ten ücretlerinden indirim isterler. Kabul etmezler gibi gözüküyor. Quaresma gitmek istiyorsa. Ya teklif getirsin ya alacaklarını bıraksın. Quaresma konuşulmayı seviyor.

Haberin Devamı

"Quaresma taraftarı da sıkmaya başladı"

İki taraf da savaş baltalarını gömdü. Quaresma kusura bakmasın ne taraftar ne gazeteciler bu kadar saf. Taraftarı da sıkmaya başladı. Giderse kimse üzülmez. Lens'in yıllık ücreti yüksek. O parayı kimse Avrupa'da vermez. Boyd transferi kolay değil. Inter Miami'nin sahibi Beckham, Boyd'u istiyor. Biten bir şey yok. Nasri transferinden ders alsınlar. Türkiye'de bütün kanallar ters köşeye yattı. Önemli olan sağlıklı bilgi vermek. Beckham transfer için çok bastırıyor. Gelirse, Avcı'nın elinde yeni bir Visca olabilir. Avcı'nın kendi listesi var.

"Adriano ile ayrılık kesin değil"

Sol bek transferinden acele etmeyecekler. Rıdvan çok iyi performans sergilerse A takıma alınır. Sol bek transferine gerek kalmayabilir. Adriano ile ayrılık kesin değil. Yıllık 2 milyon euro istiyor. Adriano artı Rıdvan seçeneği masada duruyor. Umut Meraş'ın bonservisi yüksek bulunuyor. Umut olmazsa Adriano seçeneği devreye girebilir.

Haberin Devamı

"Medel, Kupa Amerika'dan sonra İstanbul'a dönmez"

Medel kafa olarak gitti. Bence turnuvadan sonra İstanbul'a dönüş bileti almaz. Bunu net bir şekilde yönetime iletmiş. Önceliği İngiltere. Menajerine "Bana kulüp bul" talimatını verdi. Takımda kalma ihtimali çok zayıf.

"Leonel Di Placido transferi bitiyor"

Sağ bek için Lanus'ta oynayan Leonel Di Placido uzun zamandır gündemde. Resmi yazışmalar yapıldı. Bu iş bitmeye yakın gibi. İtalyan pasaportu var. Beşiktaş'ta parlayıp Avrupa'ya rahatlıkla satabilirsiniz. Marcelo şimdilik Lyon'da kalıyor."