Beşiktaş Sarıdağ: Oğuzhan F.Bahçe'ye asla ve asla gitmez

Sarıdağ: Oğuzhan F.Bahçe'ye asla ve asla gitmez

16.11.2017 - 14:37 | Son Güncellenme:

Milliyet Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, kaptan Oğuzhan'ı F.Bahçe'nin istediği şeklinde basında yer alan iddialarla ilgili "Oğuzhan F.Bahçe'ye asla ve asla gitmez. Önceliği Beşiktaş ve yurt dışıdır. F.Bahçe'nin çok büyük paralar vermesi lazım. UEFA kriterlerinden dolayı F.Bahçe o parayı verebilir mi, veremez. Yurt dışından teklifler var" yorumunu yaptı.

Sarıdağ: Oğuzhan F.Bahçeye asla ve asla gitmez

Skorer Özel | Milliyet Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Milliyet-Facebook canlı yayınında Ezgi Toper'e açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ'ın yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"Şenol Güneş çok dolu. Röportaj dışında başka sohbetlerde yaptık, kayıt dışı. Türk futbolu ile ilgili kafasında çok güzel hayaller var ve Beşiktaş için gelecek adına çok umutlu. Galatasaray yeni takım ama Beşiktaş da yeni takım. Baktığımızda geçtiğimiz sezondan Aboubakar'da gitti. Stoperi de gitti. Bu oyuncuların yerine aldığınız Negredo daha yeni oturuyor. Beşiktaş yönetimi Marcelo'nun yerine Allah'tan Pepe'yi aldı. Şenol Güneş ile konuştuğumda 'Siz 2-3 hafta sonra Beşiktaş'ı görün' dedi. Şenol Hoca sonradan form tutmayı tercih ediyor. Kim ligin 2. yarısında ayakta kalırsa şampiyon o olur.

'Şenol hoca en iyi oyuncularını oynatmak zorunda'

Şimdi baktığımız zaman siyasi programlar dışında ülkede en çok spor programları var. Bütün ülke spor konusunda mutabakat sağlayamazken, Şenol Güneş'te bir açıkça konu üzerinde ters düşmesi normaldir. İnsanların haberlere nereden baktığı çok önemli. Hocayla yönetim arasında durum çok iyi. 'Bundan sonra Şenol hocaya Medel ve Negredo'yu neden oynatmıyorsun?' şeklinde soru sorulmaz. Çünkü Beşiktaş geride. En iyi, formda takımı oynatmak zorunda. Milli Takım farklı oyunculardan kurulmalı. Allah'tan Beşiktaş'ın Akhisar maçı Vodafone Park'ta. Milli Takım oyuncuları nasıl gelecek, sakatlığı var mı? Bilinmiyor.

Haberin Devamı

Sakatların durumu

Pepe yılların tecrübesi. ABD karşılaşması hazırlık maçı. Ciddi bir sakatlık değildi. Beşiktaş'ı düşünerek oyundan çıktı. Ciddi bir sakatlığı yok. Tosic de Çin'deydi. Tosic'in Çin'den, Medel'in Şili'den gelmesinden dolayı Beşiktaş, Akhisar maçında puan kaybedebilir. Rotasyon yaptığınız zaman da riske giriyorsunuz. Allah'tan Pepe ve Tosic'in için erken geliyor. Tosic sınırlarını zorluyor. Marcelo ile yan yana oynadı. Pepe ile de oynadı. Ronaldo "Pepe'nin eksikliğini hissediyoruz" dedi. Gökhan Gönül, Akhisar maçında ilk 11'de oynar.

'Oğuzhan asla ve asla F.Bahçe'ye gitmez'

Oğuzhan Özyakup asla ve asla F.Bahçe'ye gitmez. Bu gerçek, yabancı sınırı düşecek. Kalitesiz yerli futbolcu ortalarda dolaşamayacak. Altyapıdan daha önemli sorunu futbolcunun yancılarıdır. Kuaför, galeri, etçi gibi. Herkes birbirinin yerlilerine bakıyor. Oğuzhan gitmez, önceliği Beşiktaş ve yurt dışıdır. F.Bahçe'nin çok büyük paralar vermesi lazım. UEFA kriterlerinden dolayı F.Bahçe o parayı verebilir mi, veremez. Yurt dışından teklifler var. Oğuzhan öyle kafada bir oyuncu değil. Başkanı, Şenol Güneş'i, taraftarı seviyor. Öncelikli hedefi Avrupa. Oğuzhan'a Arsenal'den resmi teklif henüz yok. Ama İtalya'dan resmi teklif var. Porto maçından sonra Newcastle United'tan teklif gelme ihtimali yüzde 99.9. Benitez'in belirlediği golcülerin içinde Cenk ilk sırada. İlk belirlenen teklif de 15 milyon euro. Orman bu teklifi kabul etmez. Çünkü 20 milyon euro istiyor.

Haberin Devamı

'Cenk'in yerinde olsam Newcastle United'ı seçerim'

Newcastle kesinlikle devre arasında Cenk'i almak istiyor. Ben Cenk'in yerinde olsam Arsenal'in yerine Newcastle United'ı seçerim. Çünkü gelişim sağlayan bir oyuncu. Cenk'in altyapısı Alman. Yerli oyuncularda yetenek çok üst düzey ama yaşam kaliteleri düşük. Sezonm başında Şenol Güneş'in hayalindeki forvet hattı bu idi: Cenk Tosun, Aboubakar, Babel ve Demba Ba. Beşiktaş yönetiminin belki de tarihinin en büyük hatası Aboubakar'ı almamasıdır. Çünkü sıra dışı bir forvet. Demba Ba'da stres kırığı çıktı, ameliyat oldu. O zaman riske girmeyelim, Negredo'yu alalım dedi. Demba Ba geçen sezon antrenmanlarda inanılmazdı. Cenk giderse, Beşiktaş devre arasında Demba Ba'yı alır. Devre arasında Cenk'ten gelecek parayı harcamazlar. Fellaini sezon sonunda sözleşmesi bitiyorsa doğal olarak Beşiktaş'ın listesindedir. Bakınız Vida, bakınız Cenk Tosun. Bu isimler böyle alındı. Devre arası transfer dönemi çok hareketli geçecek. Beşiktaş'tan devre arasında bir oyuncunun gideceğine inanıyorum. Tosic iddialarına gülenlere şaşırıyorum. Sırbistan Milli Takımı'nda oynuyor çünkü. Tosic kötü mü oynuyor, iki senedir çok iyi oynuyor. Şampiyonlar Ligi'nin flaş takımlarından Beşiktaş'ta Pepe ile birlikte oynuyor Tosic. Beşiktaş gruptan çıkarsa bu oyuncuların değeri daha da artar.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

"Porto'nun kanat organizasyonları durdurulmalı"

Porto maçı tarihi bir karşılaşma olacak. Kanatları çok etkili. Gökhan ve Adriano'ya büyük işler düşüyor. Hatta Babel ve Quaresma da geriye yardım etmeli. Kanatlar mutlaka kesilmeli. Göbekte biraz sıkıntıları olabiliyor. Atiba-Tolgay ikilisi o maça saklanıyor olabilir.

Yazarlar