Almanya Bundesliga Schalke'nin Ozan Kabak için istediği bonservis belli oldu! Resmi teklif yapıldı

Schalke'nin Ozan Kabak için istediği bonservis belli oldu! Resmi teklif yapıldı

18.06.2022 - 09:28 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezonu Norwich City'de kiralık olarak geçiren Ozan Kabak için Schalke'nin istediği bonservisi belli oldu. Milli yıldız için resmi teklif yapıldı.

Schalkenin Ozan Kabak için istediği bonservis belli oldu Resmi teklif yapıldı

Galatasaray'dan 2018-2019 sezonunun devre arasında 11 milyon euroya Stuttgart'ın yolunu tutn Ozan Kabak gösterdiği performansla Schalke 04'ün dikkatini çekti ve 15 milyon euro bedelle transferi gerçekleşti.

Haberin Devamı

Yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle bir türlü eski performansını yakalayamayan milli yıldız İngiltere'de Liverpool ve Norwich City'de kiralık olarak forma giydi ve bu sezon Bundesliga'ya geri dönen Schalke'ye geri döndü. Schalke 04'ün Ozan Kabak'ı satış listesine koydupu ve bonservis bedelini belirlediği aktarıldı.

Bild'in haberine göre Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Ozan Kabak için Schalke 04'e 6 milyon euroluk bir teklifte bulundu fakat Schalke 04 bu teklifi reddetti. Alman ekibi Ozan Kabak için 8 milyon euro ve bazı başarı bonusları talep ediyor. Haberde Nice'in Dante'nin yerini doldurabilecek potansiyelde bir futbolcu olarak Ozan Kabak'ı transfer listesine aldığı ifade edildi. Bild'de yer alan haberde Nice'in 6 milyon euroluk teklifinin geri çevrildiği ve bu şartlarda transferin imkansız olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Haberde Schalke'nin gerekirse Ozan Kabak'ı 1 yıl daha kiralık olarak gönderebileceği ifade edildi. Türkiye'den de özellikle Trabzonspor'un Ozan Kabak'a ilgi gösterdiği iddia ediliyordu. 

Yazarlar