Fenerbahçe Senad Ok: F.Bahçe, 1 Temmuz'a kadar Kruse ile imzalayacak

Senad Ok: F.Bahçe, 1 Temmuz'a kadar Kruse ile imzalayacak

27.06.2019 - 14:34 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları ile ilgili sıcak bilgiler aktardı.

Senad Ok: F.Bahçe, 1 Temmuza kadar Kruse ile imzalayacak

Senad Ok'un yorumları: "Mehmet Topal Fenerbahçe'de artık misyonunun tamamlandığını düşündü. Benim için huzur daha önemli ifadesini kullanıyor. Sosyal medya ve tribünlerdeki olayların kendisine yönelik olduğunu düşünüyor. Herkesin görevi farklı. Fenerbahçe'de son yıllarda acayip durumlar var. 'Souza futbolcu mu?' dendi. Van Persie ıslıklandı.

Haberin Devamı

"Fenerbahçe elindeki değerleri bilemedi"

F.Bahçe elindeki değerleri bilemedi. Buna en tecrübeli yönetici Aziz Yıldırım da kandı, genç yöneticiler de. İyi, kaliteli oyuncuların elden kaçması kulübe zarar veriyor. Burada Dirar, Van Persie, Mehmet Topal kaybetmiyor, Fenerbahçe kaybediyor. Mehmet Topal'ın boşluğunun bu sene dolacağını sanmıyorum. Kulüp de Mehmet Topal 'Kal' demiyor. Zaten ortada 1 yıllık sözleşmesi var. Gitmek isteyen kendisi. Mehmet Topal çok profesyonel çok düzgün bir karakter.

"Alper gitmeye sıcak bakmıyor"

Karagümrük isteyebilir. Ama oraya gitme gibi bir durum yok. Katar'dan sıcağı sıcağına teklif geldi. Mehmet için yurt dışı iyi olabilir. Tüm takım gitti zaten. F.Bahçe performans veremeyen isimlerden indirim istiyor. Alper Potuk bunlardan biri. Bu saatten sonra Alper gidebilir. İsmail zaten bitti gözüyle bakıyoruz. Alper gitmeye sıcak bakmıyor. Burada kalıp şansını zorlamak istiyor. Artık formanın hakkını vermesi lazım. 'Muriç'in F.Bahçe'de ne işi var?' diyenler şimdi 'Muriç niye alınmıyor' diyor. Bu hastalıklı bir bakış açısı. O çöp, bu çöp! Taraftar ve sosyal medya baskısı... Dış faktörler çok fazla. İşin ehli olmak ve baskılara direnmek gerekiyor. Koca koca adamlar, eski yöneticiler neler yazıyor sosyal medyada? Hayrete düşüyorum. Kulüp zaten şu anda çıkmazın içinde. Yapıcı olmak daha doğru.

Haberin Devamı

30 Haziran'da UEFA'dan 'Ceza çıkacak' diyen de var, 'Ceza çıkmayacak' diyen de var. 'Win win' kampanyası keşke daha önce başlatılsaydı. Çok daha fazla para toplanabilirdi. Toplanan para ciddi. Bu da büyük başarı.

"Kruse ıslak imzaya kaldı"

Max Kruse artık ıslak imzaya kaldı. Yurt dışında (ABD) çocuğunun yanında. Bir yetkili ABD'ye gidip imzayı attıracak. Kruse'nin 1 Temmuz'dan önce imza atacağını öğrendim. Kruse tamam. Alman oyuncu kendisine gösterilen ilgiden memnun kalmış. F.Bahçe'nin aradığı isim. Ersun hoca iki yönlü kullanacak. Bir taşla iki kuş vurulacak. Aboubakar, F.Bahçe'nin de gündeminde. O konuda da sıcak temas var.

"Muriç, G.Saray'a daha yakın"

Vedat Muriç de gündemde. Erkenden transferi bitirmen gerekiyor. G.Saray ligin favorisi olacak. Şampiyonlar Ligi, Fatih Terim faktörü var. Vedat'ın gönlünün G.Saray'da olduğu biliniyor. F.Bahçe hiçbir zaman devreden çıkmadı. Ama F.Bahçe ağırdan alıyor.

Haberin Devamı

"Roma'nın kararı belirleyici olacak"

Yanal, Kolarov'u sol stoper oynatmayı düşünüyor. Transferinin zor olacağını söylemiştim. Roma Kulübü onay vermezse bu transfer olmaz. F.Bahçe'nin bonservis sorununu çözmesi lazım. Fonseca, Kolarov'u bırakmak istemiyor. Transferi zor. Roma'nın bu konudaki kararı belirleyici olacak.

"Altay transferi bitmek üzere"

Altay Bayındır transferi bitmek üzere... Ben sana Ersun hocanın gençleri oynatmayacağını söylemiştim. Oynamaması kaleci Berke'nin hatası değil. Berke bu sezon oynamıyorsa bir daha F.Bahçe'de oynayamaz. Krizlerde insanlar tasarruf yapıyor. Oynat Berke'yi ya. Şu an oturmayan çok sac ayağı var. Oyuncu alamıyorsun. Ben biraz beklentiyi düşük tutardım. F.Bahçe bu sene genç oyuncu oynatmadı. Seneye yine oynatmayacak. Sen diyorsun ki "Ben Berke'yi yeterli görmüyorum." Ersun hocanın bu tavrına üzüldüm. Volkan'la alakalı hoca 'Kalsın' dedi. Yönetimin kararı."

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu 5 numarayı giyecek

Eljif Elmas için bana hala resmi teklifin gelmediğini söylediler. Evet takip edenler çok. Emre Belözoğlu 5 numara formayı giyecek.

Yazarlar