Fenerbahçe Senad Ok: Slimani ve Frey gönderilecek

Senad Ok: Slimani ve Frey gönderilecek

08.03.2019 - 14:30 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi. Senad Ok, Slimani'nin bitmiş tükenmiş durumda olduğunu vurgulayıp "Antrenmanlarda boş kaleye bile gol atamıyor. O da Frey de sezon sonu gönderilecek" dedi.

Senad Ok: Slimani ve Frey gönderilecek

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, sarı lacivertlilerdeki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e yorumladı.

Haberin Devamı

İşte Senad Ok'un açıklamaları: "Fenerbahçe daha takım olamadı. Omurgayı sayamıyoruz. Kalecisi kim? Belli değil. Stoperi değişiyor her maç. 3 forveti var. Biri Türkiye'nin en çok para alan ismi. Ancak antrenmana bile çıkmıyor.

"Fenerbahçe sabırlı oynamalı"

Fenerbahçe Başakşehir'e karşı oynamaya çalışırsa, bu Başakşehir'in işine gelir. Sabırlı oynamalı. Başakşehir'in sistemi çok iyi. Çok yetenekli oyuncuları var. Alan bırakırsanız, 3 pasla golü ağlarınızda görürsünüz.

"Jailson'un pozisyon bilgisi zayıf"

Jailson tecrübesiz. Zenit maçında 2 golde bariz hatası vardı. Pozisyon bilgisi zayıf. Dayanıklılık açısından Mehmet Topal'ın gerisinde. Jailson kademelere girmekte sıkıntı yaşıyor. Jailson gol atıyor itiraz yok. Teknik heyetin beklentisi, önce kendi görevini yapması. Bu takımın değişilmezi Ersun Yanal'ın gözünde Mehmet Topal. Jailson gözden çıkarılmaz. Gelişimini takip edecekler. Daha 23 yaşında. Mehmet Topal'dan 10 yaş küçük. Jailson da "Benim eksiğim var" demiş. Olağanüstü bir şey olmazsa Başakşehir maçında Mehmet Topal orta sahanın bankosu. Önünde de Tolgay. 2-3 maç sonra ideal kadroda Mehmet Ekici olabilir.

Haberin Devamı

"Slimani ve Frey gönderilecek"

Slimani gol kaçırıyor. Ama Soldado da kaçırıyor. Soldado'nun klasını tabii ki tartışmam. İyi bir takımda, sistemli bir takımda hem Slimani hem de Soldado iş yapar. Ersun Yanal neden eskisi gibi takımını oynatamıyor? Ersun hocanın yaptığı hamleler 10 puana maloldu. Sağlıklı bir yapı oluşmadı. Sezon başı transferler yetişsin, Frey de kalsın, bu oyuncuların performansı artar. Slimani de Frey de gidecek. Soldado da satılabilir. 2 ciddi üst düzey forvet alacak.

"Slimani antrenmanda bile boş kaleye gol atamıyor"

Slimani bitmiş, tükenmiş durumda. Antrenmanda bile boş kaleye gol atamıyor. Bu durum kendisini etkiliyor. İnsanlar bu duruma üzülüyor. Taraftarın da ciddi bir tepkisi var. Antrenmanda özel hoca eşliğinde devam ediyor. Hoca artık kendi takımına yavaş yavaş konsantre oluyor.