Fenerbahçe Senad Ok: Valbuena giderken 'Benim gibisini bulamazsınız' dedi...

Senad Ok: Valbuena giderken 'Benim gibisini bulamazsınız' dedi...

30.05.2019 - 14:16 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de canlı yayınında Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Senad Ok: Valbuena giderken Benim gibisini bulamazsınız dedi...

İşte Senad Ok'un yorumları: "Ersun hoca biraz daha erken toparlayabilseydi takımı Fenerbahçe şu anda Avrupa’ya gidebilirdi. Herkesin stili bir var. Bu sezon sürekli mazeret üretti. Yanal'ın saha içinde kalması gerekiyor. Sadece Ersun Yanal, Ersun Yanal gibi davranırsa, eski sistemine geri döndüğü takdirde başarılı olabilir. Hocanın basın toplantısına gitmiyorum, çünkü ne söyleyeceğini biliyorum.

Haberin Devamı

"Valbuena giderken 'Benim kalitemde futbolcu bulmanız zor' dedi"

F.Bahçe soğukkanlı olup maliyeti düşünerek transfer yapmalı. Yanlış işler yapılıyor. Soldado gitti, Valbuena gitti. Valbuena giderken 'Benim kalitemde futbolcu bulmanız zor' dedi. Neustadter'i niye yolluyorsun? Bonservisi elinde tecrübeli stoper ihtiyacın var. Takımda kalabilirdi. Başakşehir bile daha önde. Max Kruse'nin olacağını zannetmiyorum. Çok isteyen var. Çaykur Rizespor'da forma giyen Azubuike de hocanın listesinde. Brahimi hocanın listesinde değil. Hala ısrarla Portekiz basınında çıkıyor.

"Ferdi Kadıoğlu'na 1.4 milyon euro verildi, hiç süre alamadı"

Ferdi Kadıoğlu hiç süre almadı. 1.4 milyon euro bonservis parası verildi. Tabii ki eleştiri konusu olacak. Ferdi'ye yetkililer 'Fiziğin yetersiz' diyorlar. Cevap olarak bir kez oynattınız mı?

Haberin Devamı

"Emre Belözoğlu işler kötü gittiğinde agresifleşebiliyor"

İnsanlara gerçekleri söylemek gerekir. Şampiyonluk gelecek sezon zor ihtimal. Comolli 11 oyuncu alacaklarını ifade etti. Ersun hoca Volkan'ın kalmasını istiyor. Emre Belözoğlu işler kötü gittiğinde agresifleşebiliyor. Aykut Kocaman'la bir dönem tartışma yaşamıştı. Emre'nin artıları çok fazla. Emre'ye bir şekilde sorumluluk alacaksa yetki verilmesi gerekiyor. İpler gerilirse de Volkan'a yapılan gibi kadro dışı bırakılması doğru olmaz.

"Şampiyonluk çok zor"

Tabii ki Fenerbahçe zirveyi zorlar. Ama Geçen sezonki performans ve mevcut duruma baktığımızda şampiyonluk çok zor gibi görünüyor. Olursa da tarihi bir şampiyonluk gerçekleşir."