Beşiktaş Şenol Güneş'in başı belada

Şenol Güneş'in başı belada

24.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, küfür ettiği gerekçesiyle sahadan atıldı.

Şenol Güneşin başı belada

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

68. dakikada Pepe’nin Valbuena’ya yaptığı hareket için verilen faul kararını beğenmeyen Şenol Güneş, küfür ederken 4. hakeme yakalandı. Yaşar Kemal Uğurlu’nun uyarısı üzerine orta hakem Palabıyık hocayı tribüne gönderdi. Güneş’in, 2-5 maç arasında ceza alması bekleniyor.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki mücadeledeki gerilim, teknik adamlara sıçrarken Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakem Ali Palabıyık tarafından oyundan atıldı.

Oldukça sinirli bir görüntü veren Güneş, 68. dakikada Pepe’nin Valbuena’ya yaptığı harekete verilen faul kararına katılmadı. Bu sırada siyah-beyazlı teknik adamın yakınında bulunan 4. hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Şenol Güneş’in küfürlü sözlerini orta hakemine aktardı.

Haberin Devamı

Kenara kadar gelen Palabıyık, Şenol Güneş’e tribüne çıkmasını işaret etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü, bu karara şaşırarak nedenini sordu, bunun üzerine Güneş’e söyledikleri hatırlatıldı. Siyah-beyazlıların teknik patronu bu sefer daha da şaşırarak, “Ben mi? Hadi yaaa” sözleriyle Uğurlu’ya tepkisini artırdı.

Fener tribününde

Beşiktaş Teknik Direktörü, bunun ardından Fenerbahçe taraftarının bulunduğu tribüne çıktı. Siyah-beyazlı teknik adamın çevresinde adeta bir koruma duvarı oluşturuldu. Şenol Güneş burada karşılaşmayı tamamladı. Takımı da yardımcısı Şeref Çiçek yönetti.

Hakem raporlarının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na gönderilecek olan Güneş’in, Futbol Disiplin Talimatı’na göre 2 ila 5 maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı alması bekleniyor. Şenol Hoca ilk olarak Trabzonspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.

Şenol Güneşin başı belada