KocaelisporSerdar Dursun'dan derbi açıklaması! 'Hatam story paylaşmak'

Serdar Dursun'dan derbi açıklaması! 'Hatam story paylaşmak'

03.12.2025 - 16:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçı yerinden izleyen Serdar Dursun, gelen tepkiler sonrası açıklamalarda bulundu.

Serdar Dursundan derbi açıklaması Hatam story paylaşmak

Süper Lig’in 14. haftasında oynanan Fenerbahçe ile Galatasaray derbisini izleyenler arasında Kocaelispor’un oyuncularından Serdar Dursun da yer almıştı. Dursun’un derbiyle ilgili paylaşımları ve sosyal medyaya yansıyan görüntüleri Kocaelisporlu taraftarın tepkisine neden olurken deneyimli golcü konu hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Serdar Dursundan derbi açıklaması Hatam story paylaşmak

Serdar Dursun'un sözleri şu şekilde:

Taraftarlar rahat olsun, ben kanımın son damlasına kadar mücadele ederim. Bizi Fenerbahçe kulübü davet etti, eski oyuncuları derbiyi izlemek için davet etti. Maça gitmemde bence hiçbir sorun yok. Türkiye'de bir algı var, eski takıma yatıyorsun gibi. Selçuk İnan'a da yaptılar bunu. Bu zihniyetten vazgeçmemiz lazım.

'ONURLU, GURURLU İNSANLARIZ'

Onurlu, gururlu insanlarız. Maç satmak ya da bilerek oynamamak gibi bir şey asla olamaz. Oradaki tek hatam hikaye paylaşmaktı. Keşke paylaşmasaydım. Kocaelispor taraftarını incittiysem, kusura bakmasınlar.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler