Beşiktaş Sergen Yalçın: "Başkanla aramızda fikir ayrılığı yok"

Sergen Yalçın: "Başkanla aramızda fikir ayrılığı yok"

06.07.2020 - 23:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kayserispor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de Kayserispor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Genç oyuncularımızın yaptığı hatalar var ama hata yapa yapa futbolcu olmayı öğrenecekler. Hata yapabilirler. Oyunu ilk yarıda bitirebilirdik, olmadı."

"Başkanla aramızda fikir ayrılığı yok"
"Basında başkanla aramızda problemler var gibi haberler çıktı. Başkanla aramızda fikir ayrılığı yok. Sadece ifade ediş şekillerimiz farklı. Başkan biraz yanlış anlaşılıyor sanırım. Önümüzdeki sezon için yeniden yapılanma olacak gibi. Öyle görünüyor." 

Oyuna iyi başladıklarını ve ilk yarıda kontrolün tamamen kendilerinde olduğunu belirten Yalçın, çok net 3-4 pozisyon yakaladıklarını, onları skora çevirebilmeleri halinde ilk yarıda oyunu bitirme fırsatları olduğunu ifade etti. 

 

Bu fırsatları çok basit bir şekilde harcadıklarını kaydeden Yalçın, şu ifadeleri kullandı: 

Haberin Devamı

"İkinci yarıda genç oyuncularımızın yaptığı hatalar var. Özellikle yediğimiz 2 golde iki oyuncumuzun da hatası var ama olacak bu hatalar. Onların önüne geçemeyiz. Onlar da böyle öğrenecekler, hata yapmamayı. Zaman zaman genç oyuncularda bu tür hatalar olabiliyor, bunlar çok doğal şeyler. Bunu olgunlukla karşılamamız gerekiyor. O dakikalardan sonra oyunu çevirmek tabii kolay değil. 2-1 geriye düştükten sonra takımın moral ve motivasyonu da çok aşağıya düştü. Yaptığımız hamlelerle oyunu iyice riske ettik, yani savunma anlayışımızı kaybettik. Neticesinde kontrataktan bir gol daha yedik. Bizim için iyi bir gece olmadı. Öncelikle üzgünüz onu söyleyeyim ama önümüzde kalan 4 hafta var. Bugün kazanabilseydik sıralamada iyi bir pozisyon alabilirdik. Yani bir basamak daha yukarı çıkacaktık ama maalesef kısmet olmadı. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmeye çalışacağız." 

Futbolda yapılan hataların cezalarının hemen kesildiğini kaydeden Yalçın, "Biz de bugün bu cezaları gördük, yediğimiz ilk 2 golde. Yapacak bir şey yok. Bu hatalar, bu oyun içerisinde oluyor maalesef. Umarım bundan sonra böyle basit hatalar yapmayız. Kayseri kalecisi oyunun özellikle ilk yarısında yaklaşık 3-4 tane çok net pozisyon kurtardı. Onu da tebrik etmek lazım. İyi bir oyun oynadı bu akşam. Kayseri takımı da iyi mücadele etti, çok koştular. Onları da tebrik etmek lazım. Biz yolumuza bakacağız." diye konuştu.

Haberin Devamı

Diego Maradona'nın Napoli'de Attığı En İyi Goller