Galatasaray Sneijder, Avrupa dışında

Sneijder, Avrupa dışında

08.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Wesley Sneijder’i, Östersunds ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme maçı UEFA listesine almadı. Hollandalı yıldız, listede yer verilmeyen Hakan Balta ve Nigel de Jong ile birlikte İstanbul’da antrenörler eşliğinde idmana çıktı.

Sneijder, Avrupa dışında

Wesley Sneijder, Östersunds ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme maçı UEFA listesine alınmadı. Hollandalı futbolcu ile birlikte Nigel de Jong ve Hakan Balta’ya da listede yer verilmedi. Ancak Slovakya kampında bulunmayan Sneijder, Nigel de Jong ve Hakan Balta, İstanbul’da antrenörler eşliğinde antremana çıktı.

Haberin Devamı

Üstü kapalı mesaj

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, Wesley Sneijder konusunda gönderme niyetlerini ima etti.

Sneijder’in Galatasaray’a uzun yıllardır hizmet verdiğini vurgulayan Özbek, “Sneijder, Galatasaray’a hizmet etmeli mi? Evet. Sadece futbolcu olarak değil, yönetici, antrenör olarak da faydaları olur. Sneijder’in kendi kariyeriyle ilgili planlamaları var. Saygı duymak lazım. Galatasaray’ın da kendine göre planları var. Galatasaray daha başarılı bir takım, daha enerjik bir ekip kurmak istiyor. Burada kişisel ve kurumsal bir çatışma hiç söz konusu değil. Sneijder de çok olumlu birisi. İki tarafa da faydalı olabilecek görüşme silsilesi içindeyiz. Önemli olan burada, Galatasaray’ın başarısı için, seyir zevki verecek bir takım oluşturmak. Bu manada görüşmeler devam ediyor” dedi.

Haberin Devamı

Özbek, Wesley Sneijder’le yaptıkları görüşmelerin, teknik direktör Igor Tudor’la alakalı olmadığını dile getirerek şöyle devam etti:

“Basında 1 hafta-10 gündür Sneijder olayı var. Yansıdığı şekliyle yanlış haberler ve kurgular üzerine. Buradaki net söylenecek husus; Galatasaray’ın daha çok koşan, seyir zevki veren futbol ortaya koyması. Sneijder’in kendi kariyer planlamasında yapmak istediği şeyler var. Son derece anlayışlı şekilde bunun en iyi çözümünü bulmaya çalışıyoruz.”