Galatasaray Sneijder satılıyor!

Sneijder satılıyor!

04.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa maçından önce kontrol için İtalya’ya giden Sneijder’i, beklentilere cevap verememesi ve sakatlığıyla ilgili işaretleri nedeniyle devre arasında elden çıkarmayı kararlaştırdı. Mancini’nin de satışa onay vereceği vurgulandı.

Sneijder satılıyor

ÖZEL HABER - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da son günlerin en çok tartışılan ismi Wesley Sneijder ile yollar ayrılıyor.
Cim-Bom’un geçtiğimiz sezon devre arasında 7,5 milyon euroya Inter’den transfer ettiği Hollandalı yıldızın bir türlü beklentilere yanıt verememesi ve sakatlığıyla ilgili şüpheler sarı-kırmızılı yönetimin kararında etkili oldu. Kasımpaşa maçı öncesi antrenmanda ağrıları artan ve cumartesi günü sürpriz şekilde İtalya’ya giderek Teknik Direktör Roberto Mancini’nin doktoruna görünen Sneijder’in, devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde kesin olarak satılmasının kararlaştırıldığı belirlendi. Manchester United’ın, Wesley Sneijder için 11 milyon sterlin bonservis bedelini gözden çıkardığı yönünde İngiliz basınında çıkan haberler Galatasaray’da heyecan yaratırken, konuyla ilgili Milliyet’e yapılan değerlendirmede 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu için 9 milyon sterline bile (yaklaşık 11 milyon euro) razı olunacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

İngiltere’yi istiyor
Sarı-kırmızılı yönetimin, Sneijder’in transferinden sonra oyun sisteminin değişmesi ve bu durumun özellikle Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi isimlerin performansına olumsuz yansıdığı görüşünde oldukları ifade edildi. Teknik Direktör Roberto Mancini’nin ise Sneijder konusunda yönetimin alacağı karara destek vereceği ifade edildi. Galatasaray Yönetimi’nin, Sneijder’den gelecek parayı ara transfer için kaynak olarak kullanacağı da vurgulandı.
Hollanda Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası’na gitmek isteyen Wesley Sneijder’in de İngiltere Premier Lig’de oynamaya sıcak baktığı ve Manchester United’a transferini dört gözle beklediği ifade edildi.

NANİ, VALENCİA, SNEİJDER VE TAKAS! HABER İÇİN TIKLAYIN...

Kulüpten alacağı yok
Wesley Sneijder’in, Kasımpaşa maçından bir gün önce İtalya’ya gitmesi beraberinde farklı yorumları getirmişti. Hatta iddialara göre sarı-kırmızılıların, Sneijder’e ödemesi gereken 2 milyon euroyu bir türlü vermediği ve bu yüzden Hollandalı oyuncunun İstanbul’dan ayrıldığı ileri sürülmüştü. Ancak Milliyet’in dün konuyla ilgili yaptığı araştırma Sneijder’e herhangi bir borcun olmadığı ortaya çıkardı. Kulübün, Sneijder ve Drogba gibi isimlere borcu bulunmazken, bazı yerli futbolcuların ise 1-2 aylık alacaklarının olduğu vurgulandı.