Galatasaray Sneijder takımla birlikte çalıştı

Sneijder takımla birlikte çalıştı

20.11.2013 - 16:15 | Son Güncellenme:

Sakatlığını yavaş yavaş atlatan Sneijder antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışırken daha sonra bireysel çalışmaya tabi tutuldu.

Sneijder takımla birlikte çalıştı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Roberto Mancini ilk olarak savunma oyuncularıyla özel bir çalışma yaptı. İtalyan teknik adam daha sonra orta saha ve forvet oyuncularıyla ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Ardından sarı - kırmızılı futbolcular kondisyoner İvan Carminati yönetiminde fiziksel çalışma yaptı. Milli takımlardan dönen Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Didier Drogba antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Wesley Sneijder ise antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışırken daha sonra bireysel çalışmaya tabi tutuldu. Belinden sakatlığı bulunan Semih Kaya'nın tedavisine devam edilirken, Fernando Muslera tedavisinin ardından çalışmalarını takımdan ayrı salon ve sahada sürdürdü. Hamit Altıntop'un ise rehabilitasyon sürecinin devam ettiği bildirildi.

Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla devam edecek.

(CİHAN)

Yazarlar